معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان جنوبی:

تغییر ساعت کاری و تعطیلی پنجشنبه ها از ۲۰ اردیبهشت اعمال می‌شود

بیرجند (پانا) - معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان جنوبی گفت: تغییر ساعت کاری و تعطیلی پنجشنبه ها از روز شنبه ۲۰ اردیبهشت اعمال می‌شود.

کد مطلب: ۱۵۶۸۰۰۵
لینک کوتاه کپی شد
 تغییر ساعت کاری و تعطیلی پنجشنبه ها از ۲۰ اردیبهشت اعمال می‌شود

حسین موهبتی با بیان این مطلب، جزئیات تغییر ساعت کار ادارات را اعلام کرد.

وی تصریح کرد: باستناد ابلاغیه معاونت عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور، ساعت کاری کلیه دستگاه‌ها و مؤسسات عمومی دولتی و غیردولتی، بانک‌ها، بیمه‌ها و شهرداری‌ های استان در بازه زمانی ۲۰ /۲ /۱۴۰۲ تا ۳۱ /۶ / ۱۴۰۴ از ساعت ۶ صبح الی ۱۳ تعیین شده است.

به گفته وی؛ روزهای پنجشنبه نیز تا ۳۱/ ۶/ ۱۴۰۴ در کل استان‌های کشور از جمله خراسان جنوبی تعطیل می‌باشد و کسری زمان فعالیت اداری نیز از طریق دورکاری جبران می‌گردد.

معاون استاندار ادامه داد: مراکز درمانی، دستگاه های خدمات رسان، امدادی و عملیاتی برابر روال معمول تمهیدات لازم برای خدمات رسانی مناسب به شهروندان را در دستور کار خواهند داشت.

موهبتی متذکر شد: تغییرات ایجاد شده در روند خدمات دهی دستگاه های اجرایی به منظور صرفه ‌جویی مناسب با هدف حفظ پایداری شبکه سراسری برق کشور، تأمین آسایش آحاد مردم و عدم بروز وقفه در خدمات دهی اعمال شده است.

وی با تأکید بر ضرورت رعایت اصل صرفه جویی در مصرف برق در ادارات، اظهار داشت: دمای محیط در ساختمان‌ های اداری کلیه دستگاه‌های اجرایی، مؤسسات عمومی دولتی و غیردولتی، بانک‌ها، بیمه‌ها و شهرداری‌ها ۲۷ درجه سانتیگراد تعیین شده است.

به گفته وی؛ شهرداری‌های تابعه استان نیز مکلفند از روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ درخصوص خدمات دهی ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری منطبق با ساعات جدید فعالیت دستگاه ها، برنامه ریزی و اقدام نمایند.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار