رئیس آموزش و پرورش شهرستان صومعهسرا اظهار داشت:
معلمی شغل بسیار مهم و طاقت فرسایی است
صومعهسرا ( پانا ) ـ رئیس آموزش و پرورش شهرستان صومعهسرا: « معلمی شغل بسیار مهم و طاقت فرسایی است.»

به مناسبت هفته معلم مهدی عشوری رئیس آموزش و پرورش شهرستان صومعهسرا طی نشست خبری با اصحاب رسانه گزارش عملکردی از مجموعه آموزش و پرورش صومعهسرا و سال تحصیلی که گذشت بیان کرد.
مهدی عشوری با تبریک میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر اظهار کرد:« معلمی شغل بسیار مهم و طاقت فرسایی است؛ دوران کرونا با تمام مشکلات و سختیها یک مزیت خوبی که داشت؛ این بود که زحمات معلمان دیده شد که واقعاً یک معلم چقدر برای دانش آموزان زحمت میکشد و این که اولیا متوجه شدند که چقدر آموزش در منزل به دانش آموزان سخت است. »
مهدی عشوری در ادامه اینگونه گفت که خلاصه عملکرد آموزش و پرورش شهرستان صومعهسرا در سال تحصیلی که گذشت به این صورت است: « ما ۱۰۹۰ نیرو شاغل، حدود ۱۷۹۵ بازنشسته، حدود ۱۶۰۰۰ دانشآموزدر شهرستان صومعهسرا داریم. »
وی در حوزه پرورشی اینگونه گفت: « در سال گذشته ۲ جشن تکلیف در شهرستان که با شرکت ۶۰۰ دانش آموز دختر و ۱ جشن تکلیف با حضور ۵۰۰ دانشآموز پسر، برگزاری مراسم افطاری برای روزه اولیها که بیش از ۳۰۰ دانش آموز دختر حضور داشتند، اعتکاف دانش آموزی که با مشارکت بیش از ۵۰۰ دانش آموز برگزار شد. »
عشوری افزود:«شهرستان صومعهسرا میزبان اجلاسیه نماز استان گیلان بود که بیش از ۳۰۰ فعال نماز در آنجا حضور داشتند و از برگزیدگان تقدیر به عمل آمد، در مسابقه آلاء ۴۵ دختر و ۴۲ پسر در صومعهسرا شرکت کردند که پسران صومعهسرا در کشور رتبه آور شدند. »
او در آخر گفت: « ۱۰ مدرسه از شهرستان صومعهسرا حوزه کنکور است که ۳۱۹ نفر پسر و ۶۳۶ تا دختر در آزمون کنکور شرکت کردهاند. »
ارسال دیدگاه