معاون سیاسی، اجتماعی، امنیتی استاندار یزد:

چله رسانه ای با حضور دانش‌آموزان ادامه خواهد داشت

ناحیه یک یزد (پانا) - معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار یزد در گفت‌وگو با خبرنگار پانا با تأکید بر نقش تعیین‌کننده دانش‌آموزان در آینده کشور، از تداوم برنامه «چله رسانه‌ای» با حضور دانش‌آموزان خبر داد و گفت: باید فاصله بین مسئولان و نسل جوان کمتر شود تا صدای مدرسه و دانش‌آموز بیش از پیش شنیده شود.

کد مطلب: ۱۶۲۹۶۷۰
لینک کوتاه کپی شد

اسماعیل دهستانی، معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار یزد در حاشیه برنامه «چله رسانه‌ای» که با حضور تشکل های دانش آموزی و به مناسبت روز دانش‌آموز برگزار شد، در گفت‌وگو با پانا ضمن گرامی‌داشت سیزدهم آبان‌ماه، گفت: «اگر به دنبال پیشرفت کشور هستیم، باید همه روزهای ما با مدرسه و دانش‌آموز گره بخورد. تجربه کشورهای توسعه‌یافته نشان داده است که مسیر رشد و تعالی از مدرسه، علم و اندیشه آغاز می‌شود و ما نیز باید بیش از پیش به این موضوع توجه کنیم.»

وی با اشاره به هدف برگزاری چله رسانه‌ای، افزود: «این نشست‌ها معمولاً با اصحاب رسانه برگزار می‌شود، اما امروز توفیق داشتیم میزبان خبرنگاران دانش‌آموز پانا باشیم که از نخبگان و آینده‌سازان کشورند. در این نشست سه‌ساعته، دیدگاه‌ها و دغدغه‌های آنان را شنیدیم و مقرر شد موضوعات مطرح‌شده را پیگیری کنیم.»

دهستانی ادامه داد: «دانش‌آموزان صدای آینده و پیشرفت کشورند و مسئولان باید با آن‌ها ارتباط نزدیک‌تری برقرار کنند. یکی از تصمیمات مهم این نشست، استمرار این گفت‌وگوها در مناسبت‌های مختلف با خبرنگاران پانا و تشکل‌های دانش‌آموزی است تا بتوانیم گوش شنوای آن‌ها و زبان گویایشان باشیم.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «با محور قرار دادن مدرسه، دانش‌آموز و خانواده، می‌توانیم زمینه‌ساز اتفاقات خوبی برای ایران عزیز باشیم. قطعاً برگزاری چنین نشست‌هایی تأثیرگذار است و تداوم آن در آینده نتایج مثبت خود را نشان خواهد داد.»

حجم فایل ویدیویی : ۶۰.۳۶M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۲:۵۴ دانلود فایل
خبرنگار : آیدا دلاوری پور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار