امام جمعه موقت شهر یزد:

سرمایه گذاری در عرصه فناوری های نوین انجام شود

یزد (پانا)_ امام جمعه موقت شهر یزد در مورد عرصه پیشرفت فناوری های نوین گفت: امروز باید در فناوری‌های نوین مانند کوانتوم، لیزر و هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری کنیم.

کد مطلب: ۱۶۴۸۱۸۱
لینک کوتاه کپی شد
سرمایه گذاری در عرصه فناوری های نوین انجام شود

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد رضا مدرسی در نماز جمعه این هفته شهر یزد گفت :  پس از خشکسالی و کم‌آبی، خداوند باران رحمت خود را نازل کرد. این تلنگری بود تا بیدار شویم و بفهمیم نعمت‌ها از کجاست. شکر نعمت تنها با زبان نیست، بلکه با عمل و ترک گناه است. زشت است که از نعمت خدا بهره ببریم و در عین حال عصیان کنیم.  

امام جمعه موقت شهر یزد گفت: امروز جهان در وضعیتی استثنایی قرار دارد. جنایات غرب و فرهنگ متعفن آن روزبه‌روز آشکارتر می‌شود؛ از غزه و لبنان گرفته تا سودان، سوریه و ونزوئلا. این حوادث نشان می‌دهد که غرب جز بردگی و ذلت برای ملت‌ها چیزی نمی‌خواهد.  

 مدرسی در مورد عرصه فناوری های نوین گفت: گفت:امروز باید در فناوری‌های نوین مانند کوانتوم، لیزر و هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری کنیم. همان‌گونه که در عرصه موشکی و پهپادی پیشرفت کردیم، در این حوزه‌ها نیز باید با برنامه‌ریزی و جذب نخبگان گوی سبقت را از دشمنان ببریم.

امام جمعه موقت شهر یزد در مورد اهمیت نماز گفت: یکی از بزرگ‌ترین عبادت‌های ما در همه ایام عمر، نماز است. نماز معراج مؤمن، ستون دین و پرچم اسلام و حقیقت بندگی و شرط قبولی سایر عبادات است. نماز انسان را از گناه و فحشا بازمی‌دارد، تواضع و خشوع در محضر خداوند است، و نور و استغفار و توبه را در دل زنده می‌کند.  

مدرسی ادامه داد: در روایات آمده است که اگر مؤمن دو رکعت نماز کامل بخواند، همه نمازهای دیگر او پذیرفته می‌شود. این نشان‌دهنده عظمت نماز است. اما شرط اصلی نماز، حضور قلب است. هرچند رسیدن به حضور کامل دشوار است، نباید مأیوس شد؛ حتی اندکی حضور قلب ارزشمند است. وضو، تکبیر و سجده همه زمینه‌ساز حضور قلب هستند.  

خبرنگار : سیدسعید سیدرضایی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار