نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن:

با حمایت از نخبگان دانش‌آموزی می‌توان اقتصاد کشور را از وابستگی به نفت بی‌نیاز کرد

ناحیه یک یزد (پانا) - نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سطح نمایشگاه هفته پژوهش امسال نسبت به سال‌های گذشته ارتقا یافته است، گفت: تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان و حمایت از ایده‌های نوآورانه دانش‌آموزان و جوانان می‌تواند زمینه‌ساز ارزآوری پایدار برای کشور باشد.

کد مطلب: ۱۶۴۶۰۸۱
لینک کوتاه کپی شد

محمدصالح جوکار، نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی   در گفت‌وگو با پانا با اشاره به کیفیت برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش اظهار کرد: «توفیق پیدا کردم از غرفه‌های مختلف بازدید کنم و بحمدالله آنچه شاهد بودم، ارتقای قابل توجه این نمایشگاه نسبت به سال‌های گذشته بود.»

وی با ابراز خرسندی از حضور فعال شرکت‌های دانش‌بنیان و اقشار مختلف در نمایشگاه افزود: «برای من واقعاً افتخارآمیز است که می‌بینم شرکت‌های دانش‌بنیان تقویت شده‌اند و نوآوری و خلاقیت به‌خوبی در غرفه‌ها دیده می‌شود؛ از دانش‌آموزان و دانشجویان گرفته تا بخش خصوصی، همه وارد میدان شده‌اند و این اعتلای نمایشگاه کاملاً محسوس و رضایت‌بخش است.»

جوکار با تأکید بر نقش ایده‌های نو در آینده اقتصادی کشور تصریح کرد: «وقتی این حجم از نبوغ و خلاقیت را می‌بینیم، به این نتیجه می‌رسیم که اگر بتوانیم به‌درستی حمایت و پشتیبانی کنیم، اساساً نیازی به فروش نفت برای کسب درآمد نخواهیم داشت.» وی ادامه داد: «همین ایده‌ها اگر به محصول تبدیل و تجاری‌سازی شوند، می‌توانند تأمین‌کننده منابع ارزی کشور باشند؛ همان‌طور که اکنون هم شرکت‌های دانش‌بنیانی داریم که در سطح استان و حتی ملی ارزآوری دارند و این یک افتخار بزرگ است.»

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی درباره برنامه‌های حمایتی از نخبگان دانش‌آموزی استان نیز گفت: «در این زمینه با رئیس محترم پارک علم و فناوری گفت‌وگوهایی انجام شده و قرار بر این شد که پشتیبانی‌های مالی صورت گیرد و مرکز نوآوری دانش‌آموزان در مجموعه پارک علم و فناوری تقویت شود.» وی افزود: «این تازه شروع کار است و دانش‌آموزی که ایده دارد، باید مورد حمایت جدی قرار بگیرد.»

جوکار با اشاره به تجربه‌های گذشته خود خاطرنشان کرد: «یادم هست زمانی که در سازمان بسیج دانش‌آموزی کشور مسئولیت داشتم، در جشنواره‌های دانش‌آموزی شاهد بودیم که بعضی از ایده‌ها به دلیل نبود حمایت در داخل کشور، به کشورهای دیگر فروخته شد که این موضوع واقعاً جای تأسف دارد.» وی گفت: «البته در یکی از این موارد، دانش‌آموز مربوطه درآمد حاصل از ایده‌اش را صرف کمک به بیماران سرطانی کرده بود که جای تقدیر دارد، اما اصل موضوع این است که نباید اجازه دهیم چنین استعدادهایی از کشور خارج شوند.»

نماینده مردم یزد در پایان تأکید کرد: «اگر از همین سنین دانش‌آموزی که امروز شاهد حضور پررنگ آن‌ها در حوزه‌های مختلف هستیم حمایت کنیم، در آینده می‌توانیم شاهد شکل‌گیری نسل نوآورانی باشیم که صاحب ایده‌ها، ابتکارات و محصولات جدید خواهند بود و نقش مؤثری در پیشرفت کشور ایفا می‌کنند.»

حجم فایل ویدیویی : ۲۲.۹۹M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۳:۳۰ دانلود فایل
خبرنگار : محمد مهدی کریم

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار