مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک یزد:

امید به آینده آموزش و پرورش با خلاقیت‌های دانش‌آموزی تقویت می‌شود

ناحیه یک یزد (پانا) - مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک یزد با اشاره به ظرفیت بالای دانش‌آموزان در حوزه ایده‌پردازی و پژوهش، گفت: نمایش دستاوردهای علمی و خلاقانه دانش‌آموزان در غرفه اداره کل آموزش و پرورش استان یزد، نویدبخش آینده‌ای روشن برای نظام آموزشی استان است.

کد مطلب: ۱۶۴۶۰۷۹
لینک کوتاه کپی شد

سعید غفاریان، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک یزد در گفت و گو با پانا و در بازدید از غرفه اداره کل آموزش و پرورش استان یزد در نمایشگاه هفته پژوهش با بیان اینکه مشاهده فعالیت‌ها و دستاوردهای دانش‌آموزان موجب امیدواری نسبت به آینده می‌شود، اظهار کرد: «خدا را شاکرم که این فرصت فراهم شد تا از نمایشگاه هفته پژوهش و به‌ویژه غرفه اداره کل آموزش و پرورش بازدید کنیم؛ زمانی که ایده‌ها، خلاقیت‌ها و پژوهش‌های دانش‌آموزان را می‌بینیم، حقیقتاً نسبت به روزهای آینده امیدوار می‌شویم.»

وی با تأکید بر اهمیت شناسایی و تقویت استعدادهای پژوهشی دانش‌آموزان افزود: «این ظرفیت باید در همه دانش‌آموزان ما ایجاد شود و وظیفه ما مسئولان این است که زمینه‌ای فراهم کنیم تا دانش‌آموزان بتوانند ایده‌ها، خلاقیت‌ها و پژوهش‌های خود را به منصه ظهور برسانند و از سوی آموزش و پرورش مورد حمایت قرار گیرند.»

غفاریان با اشاره به حضور دانش‌آموزان از مناطق مختلف استان در این غرفه گفت: «خوشبختانه دانش‌آموزانی از شهرستان‌های مختلف و همچنین از نواحی یک و دو یزد در این غرفه حضور داشتند که آثار بسیار ارزشمندی را ارائه کردند.» وی ادامه داد: «این دانش‌آموزان کارها، اقدامات و حتی دستگاه‌های بسیار خوبی را طراحی و ساخته بودند و آن‌ها را در معرض نمایش قرار داده بودند که نشان‌دهنده سطح بالای خلاقیت و توانمندی آن‌هاست.»

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک یزد با اشاره به تنوع موضوعات پژوهشی ارائه‌شده تصریح کرد: «پژوهش‌های انجام‌شده در حوزه‌های مختلف علمی، آموزشی و فناورانه بود و همین تنوع نشان می‌دهد که نگاه پژوهش‌محور در بین دانش‌آموزان در حال شکل‌گیری و تقویت است.» وی این دستاوردها را نشانه‌ای مثبت برای آینده آموزش و پرورش استان دانست و افزود: «این فعالیت‌ها می‌تواند نویدبخش روزهای بسیار خوب برای آموزش و پرورش استان یزد باشد.»

غفاریان ضمن قدردانی از تلاش دانش‌آموزان و مربیان گفت: «امیدواریم با حمایت مستمر مسئولان و فراهم شدن زیرساخت‌های لازم، این مسیر تقویت شود و شاهد شکوفایی هرچه بیشتر استعدادهای دانش‌آموزان استان یزد در عرصه پژوهش و نوآوری باشیم.»

حجم فایل ویدیویی : ۳۱.۱۴M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۱:۳۳ دانلود فایل
خبرنگار : سیدسعید سیدرضایی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار