کنگره ۸۰۰۰ شهید گیلان؛ جلوه‌ای از پیوند تربیت و ایثار در مکتب شهدا

گیلان‌ (پانا)‌‌ -‌ دومین کنگره ۸۰۰۰ شهید گیلان، رویدادی که با مشارکت آموزش و پرورش، نقش تربیت‌یافتگان مکتب ایثار را در تداوم راه شهدا به شکلی مفهومی و فرهنگی به نمایش گذاشت.

کد مطلب: ۱۶۰۴۶۱۶
لینک کوتاه کپی شد
کنگره ۸۰۰۰ شهید گیلان؛ جلوه‌ای از پیوند تربیت و ایثار در مکتب شهدا

دومین کنگره بزرگداشت ۸۰۰۰ شهید گیلان در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد‌؛ آیینی که نه‌تنها پاسداشت یاد قهرمانان این سرزمین بود، بلکه فرصتی برای بازخوانی نقش تربیتی نهاد آموزش در پرورش نسلی مؤمن، مقاوم و مسئولیت‌پذیر به شمار می‌رفت.

در حاشیه این رویداد، بیش از ۸۰ غرفه با محورهای فرهنگی، هنری، آموزشی و مردمی برپا شد. غرفه آموزش و پرورش استان گیلان، با طراحی مفهومی و محتوایی ویژه، روایت‌گر حضور پررنگ دانش‌آموزان و معلمان در عرصه‌های دفاع مقدس، ایثار اجتماعی و مقاومت فرهنگی بود.

شعار محوری این حضور، «پرچمداران تعلیم و تربیت افسران سپاه پیشرفت» انتخاب شده بود؛ شعاری که با روایت‌های بصری، آثار هنری و مستندات فرهنگی در غرفه یادشده تجسم یافته و مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.

  مجید عزیزی و سید شمس شفیعی اعضای شورای اسلامی شهر رشت نیز در این کنگره حضور پیدا کردند.

همچنین حضور مادران شهید دانش آموز حسن نقی زاده و علیرضا انتصاری یاد و خاطره این شهیدان را زنده کرد و باری دیگر باعث پیوند مدرسه و جبهه شد.

کنگره ۸۰۰۰ شهید گیلان، نماد ماندگاری مسیری است که با خون شهیدان آبیاری شد و امروز، در کلاس‌های درس و دل‌های جوان، همچنان زنده است.

خبرنگار : دانش‌آموز:‌فاطیما‌ هوشمند

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار