نخستین رویداد نوجوانان مسئولیت‌پذیر گام دوم در کشور برای اولین بار در کرمان با حضور مسئولان برگزار شد‌

کرمان (پانا) - نخستین رویداد «نوجوانان مسئولیت‌پذیر گام دوم» با حضور جمعی از مسئولان ملی و استانی در سالن همایش شهرداری کرمان برگزار شد.

کد مطلب: ۱۶۱۴۶۸۷
لینک کوتاه کپی شد
نخستین رویداد نوجوانان مسئولیت‌پذیر گام دوم در کشور برای اولین بار در کرمان با حضور مسئولان برگزار شد‌

 در کرمان در نخستین رویداد «نوجوانان مسئولیت‌پذیر گام دوم» نوجوانان کرمانی با حضور پرشور خود، با آرمان‌های انقلاب اسلامی و شهدای دفاع مقدس تجدید میثاق کردند. فضایی سرشار از مسئولیت‌پذیری، امید و انگیزه در میان شرکت‌کنندگان موج می‌زد، و آنها عزم خود را برای نقش‌آفرینی در آینده کشور جزم کردند.

«ابوذر یاسری»، مسئول انجمن بیانیه گام دوم کشور و عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع)، در سخنان خود به جایگاه ویژه نوجوانان در گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: «نوجوانان امروز در تصمیم‌سازی‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی نقش بسیار مهمی دارند. مقام معظم رهبری در سال‌های اخیر، آنان را فرماندهان عرصه‌های نوین دانسته‌اند و در دیدار سال گذشته با دانش‌آموزان، مأموریت‌های بین‌المللی و ارتباط با نوجوانان جهان را به ایشان واگذار کرده‌اند.»

در ادامه، «زند اقطاعی»، مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان، نیز بر اهمیت نقش نوجوانان در توسعه اجتماعی استان تأکید کرد و گفت: «نگاه استانداری به نوجوانان، نگاهی پویا و فعال است. ما از نسل نوجوان حمایت می‌کنیم تا فرصت‌های بیشتری برای کنشگری و اثرگذاری آنان فراهم شود.»

در پایان مراسم، طی حکمی از سوی یاسری، «صدرا جعفری» به‌عنوان مسئول جبهه نوجوانان گام دوم استان کرمان منصوب شد. این انتصاب، گامی مهم در سازماندهی فعالیت‌های نوجوانان در مسیر تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.

خبرنگار : امیر مهدی حسنی جاز

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار