رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بروجن:

برگزاری دوره کمک‌های اولیه در خانه هلال شهر فرادنبه شهرستان بروجن

بروجن (پانا) ‐ رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بروجن از برگزاری دوره کمک های اولیه در خانه هلال شهر فرادنبه شهرستان بروجن با هدف ارتقاء آگاهی و یادگیری مهارت‌های جدید امدادی در شرایط سخت و دشوار، خبر داد.

کد مطلب: ۱۶۰۷۰۲۰
لینک کوتاه کپی شد
برگزاری دوره کمک‌های اولیه در خانه هلال شهر فرادنبه شهرستان بروجن

ایرج کیانی، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بروجن در گفت‌وگو با خبرنگار پانا با اشاره به برگزاری دوره کمک‌های اولیه در خانه هلال شهر فرادنبه شهرستان بروجن، گفت: «دوره کمک های اولیه در خانه هلال شهر فرادنبه شهرستان بروجن با هدف ارتقاء آگاهی و یادگیری مهارت‌های جدید امدادی در شرایط سخت و دشوار، برگزار شد؛ همچنین کارآموزان با یادگیری این مهارت‌ها می‌توانند در مواقع بحرانی، قبل از رسیدن امدادگران حرفه‌ای، جان همنوعان خود را نجات دهند.»

وی افزود: «این دوره آموزشی با حضور مسئولین شهرستان و با مربی‌گری محمدرضا سعیدی به شرکت‌کنندگان ارائه داده شد؛ این نوع آموزش‌ها نه تنها جنبه آموزشی دارد بلکه فرصتی ارزشمند را برای شرکت‌کنندگان فراهم می‌کند تا بتوانند با حفظ اعتماد به نفس و مسئولیت‌پذیری، این اموزشات را به یکدیگر منتقل کنند.»

کیانی ادامه داد: «در این دوره شرکت‌کنندگان با تکنیک‌های پیشرفته‌ و حیاتی مانند احیای قلبی و ریوی، روش‌های کنترل خونریزی، پانسمان و درمان سوختگی، شکستگی و آسیب‌های دیگر آشنا شدند که جزو مهم‌ترین تکنیک‌ در زمینه کمک‌های اولیه شناخته می‌شود.»

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بروجن در پایان خاطرنشان کرد: «این شیوه‌های آموزشی می‌تواند الگوی مناسبی برای سایر شهرستان‌ها و مناطق باشد تا حس مسئولیت‌پذیری و کمک به دیگران را در بین مردم تقویت کنند. امیدواریم شرکت‌کنندگان دوره، آموزش‌ها را به خوبی فراگرفته و باعث خدمت‌رسانی به همنوعان منطقه خود شوند.»

خبرنگار : ساناز صادقیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار