امام جماعت مسجد امام حسین (ع) بروجن:

عید غدیر خم؛ روز ولایت و امامت در جهان اسلام است

بروجن (پانا) - امام جماعت مسجد امام حسین(ع) شهرستان بروجن عید غدیر خم را به عنوان یکی از مهم‌ترین اعیاد اسلامی دانست که در کشورهای مسلمان گرامی داشته می‌شود.

کد مطلب: ۱۵۷۷۳۷۸
لینک کوتاه کپی شد
عید غدیر خم؛ روز ولایت و امامت در جهان اسلام است

آرش نظری امام جماعت مسجد امام حسین(ع) شهرستان بروجن در گفت‌وگو با خبرنگار پانا گفت: «این روز یادآور واقعه‌ای تاریخی است که در آن پیامبر اکرم(ص) در سال ۱۰ هجری، در یکی از آخرین سفرهای حج خود، به معرفی امام علی(ع) به عنوان ولی و جانشین خود پرداختند.»

وی ضمن تاکید بر استفاده از فرصت‌های که عید غدیر خم برای انجام کارهای نیک ایجاد می‌کند ،تصریح کرد: «در این روز بزرگ، مسلمانان با برگزاری مراسم‌های ویژه، به بیان اهمیت ولایت و امامت امام علی(ع) و نقش آن در حفظ و تداوم دین اسلام می‌پردازند. عید غدیر فرصتی است تا مسلمانان با یادآوری این واقعۀ مهم، به تعهد خود برای پیروی از آموزه‌های اهل بیت(ع) و محبت به ولایت مجدد آگاه شوند.»

نظری با اشاره به برنامه‌های این مراسم بزرگ عنوان کرد: «مراسم عید غدیر در مساجد، حسینیه‌ها و مراکز اسلامی با برگزاری سخنرانی‌ها، مولودی‌‌ها و توزیع نذورات و شیرینی‌ها برگزار می‌شود. مردم با شکوه تمام، به تبریک به یکدیگر و ابراز شکرگزاری نسبت به این نعمت الهی می‌پردازند.»

امام جماعت مسجد امام حسین(ع) شهرستان بروجن در پایان خاطرنشان کرد: «عید غدیر خم به عنوان نماد وحدت، همبستگی و ارادت به اهل بیت(ع) شناخته می‌شود و مسلمانان در این روز با برقراری رابطه‌ای عمیق‌تر با دریای علم و معرفت اهل بیت(ع)، تلاش می‌کنند تا فرهنگ و آموزه‌های آن‌ها را در زندگی خود جاری سازند.»

منبع : پانا خبرنگار : ستایش حیدری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار