روشن در گفت‌وگو با پانا:

باید توجه بیشتری به فوتبال در ورزش آموزش و پرورش شود

تهران(پانا) - پیشکسوت باشگاه استقلال با بیان اینکه فوتبال در ورزش آموزش و پرورش به کما رفته است، می گوید: فوتبال در ورزش دانش آموزی جایی ندارد.

کد مطلب: ۱۵۹۸۸۰۰
لینک کوتاه کپی شد
باید توجه بیشتری به فوتبال در ورزش آموزش و پرورش شود

حسن روشن پیشکسوت باشگاه استقلال در گفت و گو با پانا  درباره وضعیت فوتبال در ورزش آموزش و پرورش، گفت: «نقدی بزرگ بر فدراسیون ورزش دانش آموزی بخاطر تعطیلی مسابقات المپیاد فوتبال دانش آموزی داریم؛  که چرا سال‌هاست به فوتبال پرداخته نمی‌شود.»

پیشکسوت باشگاه استقلال  تأکید کرد:  «فدراسیون ورزش دانش آموزی نباید برروی چند رشته تمرکز شود و فوتبال را با توجه به خیل علاقه‌مند و استعدادناب در کشور فراموش کند؛ نمی‌دانیم دلیل این کم‌ توجهی‌ها چیست؟.

روشن  افزود: «مدارس،  محل تحصیل آینده سازان فوتبال کشور است و نمی‌توانیم  نسبت به این جایگاه مهم آموزش و پرورش در توسعه زیربنای فوتبال کشور بی تفاوت باشیم.»

ZTcwYTcI34Wp

پیشکسوت باشگاه استقلال  با اشاره به اینکه  فدراسیون ورزش دانش آموزی ، استارت احیای فوتبال د ر ویترین ورزش آموزش و پرورش را بزند، تصریح کرد: «در چنین فضایی، قطعاً می‌بینیم که چقدر استعداد درخشان فوتبالی پشت خط مانده‌اند.»

روشن  با تأکید بر اینکه فدراسیون فوتبال برنامه‌های خوبی در بحث  تقویت فوتبال پایه دارد، اضافه کرد: «یکی از محورهای این برنامه‌ها هم تعامل با معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارتخانه عظیم و تأثیرگذار آموزش و پرورش است.»

پیشکسوت باشگاه استقلال  با بیان اینکه عقبه ورزش آموزش و پرورش،  روشنی پیدا کردن مسیر درست و اصلی استعدادیابی در رشته فوتبال است، تصریح کرد: «نباید بگذاریم این استعدادها به هدر بروند و باید در مسیر درست منتهی به فوتبال حرفه‌ای هدایت شوند.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار