گل آراء در گفت و گو با پانا:

بوکس نباید خارج از ویترین ورزش دانش آموزی باشد

بوکس به یکی از سیاره‌های منظومه ورزش آموزش و پرورش تبدیل شود

تهران(پانا) - مربی تیم ملی بوکس دانش آموزی ایران با بیان اینکه بوکس به یکی از سیاره‌های منظومه ورزش آموزش و پرورش تبدیل شود، می‌گوید بوکس نباید خارج از ویترین ورزش دانش آموزی باشد، با وجود شرایطی که امروز آموزش و پرورش نگاه حمایتی به این رشته دارد.

کد مطلب: ۱۵۷۳۸۷۲
لینک کوتاه کپی شد
بوکس نباید خارج از ویترین ورزش دانش آموزی باشد

فروتن گل آراء مربی تیم ملی بوکس دانش آموزی ایران در گفت و گو با پانا درباره وضعیت بوکس دانش آموزی، گفت: «خوشبختانه با تلاش معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش و حمایت‌های فدراسیون بوکس، این تیم به ژیمنازیاد جهانی صربستان اعزام شد و عملکرد خوبی داشت.»

مربی تیم ملی بوکس دانش آموزی ایران افزود: «بوکس نباید خارج از ویترین ورزش دانش آموزی باشد، با وجود شرایطی که امروز آموزش و پرورش نگاه حمایتی به این رشته دارد.»

گل آراء تأکید کرد: «ورزش آموزش و پرورش یک منظومه‌ای است که بوکس هم باید به یکی از سیاره‌های این منظومه اضافه شود. زیرا استعدادهای درخشانی در ورزش مدارس داریم که می‌توانند آینده بوکس کشور را تضمین کنند.»

مربی تیم ملی بوکس دانش آموزی ایران بیان کرد: «متأسفانه خیلی از فدراسیون‌ها، توجهی به ظرفیت طلایی ورزش دانش آموزی ندارند و در این فضا، خیلی از استعدادهای درخشان در چرخه ورزش قهرمانی خارج می‌شوند.»

مسابقات+بوکس+المپیک+دانش_آموزی+صربستان+۲۰۲۵

گل آراء با اشاره به اینکه فدراسیون بوکس نگاه ویژه به اهمیت تعامل با معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش دارد، تصریح کرد: «اعزام تیم ملی بوکس دانش آموزی به صربستان نقطه عطف این تعاملات بوده است.»

مربی تیم ملی بوکس دانش آموزی ایران با تأکید بر اینکه بوکسورهای ما در رده‌های ملی پایه اکثراً دانش آموز هستند، اضافه کرد: «این موضوع اهمیت ورزش مدارس را بیش از گذشته برای تقویت زیربنای ورزش قهرمانی نمایان می‌کند.»

Capture

گل آراء با بیان اینکه تعامل بین وزارت ورزش و جوانان با آموزش و پرورش در راستای تقویت جریان استعدادیابی در ورزش کشوربیش از گذشته نمود پیدا می‌کند، تصریح کرد: «قطعاً وزیر ورزش و جوانان در این راستا مثل حمایت از کاروان ورزش دانش آموزی ایران در ژیمنازیاد به میزبانی صربستان برنامه ویژه در دستور کار دارد.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار