رئیس هیأت ورزش‌های همگانی شهرستان همدان:

ورزش همگانی باید آسان و ارزان باشد

همدان ناحیه یک (پانا) _رئیس هیأت ورزش‌های همگانی استان همدان در مراسم افتتاحیه جشنواره بزرگ ورزش همگانی و سالمندان، بر ضرورت ارزان و دسترس‌پذیر بودن فعالیت‌های ورزشی برای تمامی اقشار تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۷۴۱۴۳۰
لینک کوتاه کپی شد
ورزش همگانی باید آسان و ارزان باشد

سعید ایلخانی مهوار در آیین افتتاحیه و رونمایی از پوستر جشنواره بزرگ ورزش همگانی و سالمندان در کانون مهدیه همدان، با تأکید بر اهمیت سلامت عمومی و نشاط اجتماعی در جامعه، از رویکرد جدید هیأت ورزش خبر داد.

ایلخانی مهوار با اشاره به این رویداد اظهار داشت که رسالت هیأت را صرفاً در حوزه ورزش نمی‌بینیم و در حوزه نشاط اجتماعی و سلامت عمومی مردم نیز خود را مسئول می‌دانیم. وی همچنین با تأکید بر دسترس‌پذیر بودن ورزش، افزود ورزش همگانی باید آسان، ارزان و در دسترس همه مردم باشد تا مشارکت در آن افزایش یابد.

این جشنواره با محوریت سلامت، ورزش، نشاط اجتماعی و مشارکت سالمندان برگزار می‌شود و برنامه‌های متنوعی از جمله مسابقات ورزشی، بازی‌های فکری و نسلی، آموزش‌های سلامت و تغذیه، غربالگری، آموزش مهارت‌های روزمره، برنامه‌های فرهنگی و هنری و همچنین فعالیت‌های داوطلبانه را در بر می‌گیرد.

بر اساس پوستر جشنواره، برنامه‌های این رویداد همزمان با هفته سالمند، از چهارم مهرماه به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت. شعار این جشنواره «عصر زندگی طولانی‌تر؛ بازاندیشی در نگاه‌ها برای زندگی بهتر» است که با هدف توجه به ظرفیت‌های سالمندان و فراهم کردن زمینه حضور فعال آنان در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی طراحی شده است.

در ادامه این مراسم، جلال چاووشی از مجموعه اورژانس نیز با ارائه نکاتی در زمینه سلامت، مراقبت و ایمنی، توصیه‌های لازم را برای سالمندان مطرح کرد.

خبرنگار : ریحان خدامرادی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار