حضور جانانه ایرانیان در بدرقه جان ایران

همدان ناحیه دو (پانا) - لحظه‌ای که خبر شهادت رهبرمان منتشر شد، موجی از اندوه و ناباوری سراسر ایران را فرا گرفت. خبری که ابتدا باورش سخت بود، با برگزاری مراسم تشییع، به واقعیتی تلخ تبدیل شد.

کد مطلب: ۱۷۲۱۰۶۰
لینک کوتاه کپی شد
حضور جانانه ایرانیان در بدرقه جان ایران

در تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی، میلیون‌ها ایرانی خود را به مراسم وداع با پیکر مطهر رهبر شهید رساندند تا بار دیگر پیوند عمیق خود را با آرمان‌های او به نمایش بگذارند.

«یک ایران برای تشییع رهبر آمد.» این جمله، توصیفی از عظمت حضور مردمی است؛ حضوری که جایگاه «شهید ایران» را در دل‌های ملت به تصویر کشید. عشق، اندوه و اشک در هم آمیخته بود و بسیاری تا لحظه تشییع، رفتن او را باور نکرده بودند. زمزمه «باید برویم برای دیدارش؛ این آخرین بار است» از میان جمعیت داغدار به گوش می‌رسید.

مردم ایران، رهبر شهید را همچون نگینی در میان خود بدرقه کردند. آیین‌های وداع در تهران، طی چند روز، با حضور گسترده مردم برگزار شد و سپس پیکر مطهر او در قم، در میان دریایی از عشق و ارادت، تشییع شد. این بدرقه اما به مرزهای ایران محدود نماند و دل‌های بسیاری در عراق نیز چشم‌انتظار ادامه این کاروان عشق بود.

سرانجام، پیکر مطهر «قائد شهید» در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) آرام خواهد گرفت؛ آرامشی که در حافظه تاریخی ملت ایران، با حماسه‌ای از جنس وفاداری و قدرشناسی گره خورده است.

وداع باشکوه مردم با رهبر شهید، تنها یک مراسم تشییع نبود؛ روایتی از عشق، وفاداری و پیوندی بود که در حافظه تاریخ ایران ماندگار خواهد ماند.

 

خبرنگار : تینا و محمد سامان استدلالی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار