مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد:

آموزش و پرورش امروز در خط مقدم جهاد است

اسدآباد(پانا) _ مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد با تأکید بر اینکه امروز میدان تعلیم و تربیت همان میدان جهاد و حضور مردم است، از تشکیل چهار کارگروه تخصصی عمرانی، رزمی‌دفاعی، فرهنگی و آموزشی به‌دنبال آسیب‌ دیدن هفت مدرسه در منطقه فنی‌حرفه‌ای این شهرستان خبر داد.

کد مطلب: ۱۶۸۸۴۴۱
لینک کوتاه کپی شد
آموزش و پرورش امروز در خط مقدم جهاد است

سجاد محمدی شمیم، مدیر آموزش و پرورش اسدآباد، در جلسه شورای معاونین آموزش و پرورش شهرستان که با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان برگزار شد، اظهار کرد: در ابتدای جنگ رمضان و حمله به مدارس، آموزش و پرورش شهرستان اقدام به تشکیل قرارگاه‌های چهارگانه جهادی کرد.

وی نقش آموزش و پرورش را در شرایط کنونی بسیار خطیر و هم‌سنگ وظایف رزمندگان در میدان نبرد دانست و گفت: امروز میدان ما، میدان تعلیم و تربیت و حضور مردم است و فرهنگیان خوشبختانه در صحنه حضوری پررنگ و تأثیرگذار دارند.

محمدی شمیم با اشاره به آسیب وارد شده به هفت مدرسه در تهاجم اخیر افزود: بلافاصله پس از وقوع این اتفاق، چهار کارگروه تخصصی شامل عمران و جهادی، رزمی‌دفاعی، فرهنگی و آموزشی تشکیل و همکاران جهادی سازماندهی شدند تا با همکاری مدیران مدارس، روند بازسازی و برنامه‌های فرهنگی و آموزشی را پیش ببرند.

وی ادامه داد: روزانه یک یا دو مدرسه با برپایی غرفه‌های فرهنگی، مشاوره و برنامه‌های متنوع فعالیت می‌کنند و هر شب نیز یک مدرسه متولی پذیرایی از همشهریان است که امشب با حضور مدیرکل از این مواکب بازدید به‌عمل خواهد آمد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد درباره اقدامات عمرانی نیز گفت: همکاران فرهنگی خود پای کار آمدند و مدارس آسیب‌دیده را تعمیر و پاکسازی کردند.

محمدی شمیم در پایان، جهاد آموزشی و محله‌محور را از مهم‌ترین اقدامات دانست و تصریح کرد: با تأکید مقام عالی وزارت، در تمام مساجد شهرستان و با تقسیم اسدآباد به ۱۱ منطقه، جلسات منظم با محوریت مسجد، هیأت امنا، فرمانده پایگاه، روحانی مستقر و مدیران مدارس برگزار می‌شود تا فعالیت‌های تربیتی و فرهنگی استمرار یابد.

خبرنگار : مهدیه احمدیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار