تجدید میثاق با افتخار و همدلی؛

مراسم بزرگداشت سالروز تأسیس سازمان دانش‌آموزی در همدان برگزار شد

همدان (پانا) - سالن اجتماعات مدرسه حضرت زهرا(س) همدان، صبح امروز صحنه یکی از زیباترین جلوه‌های همبستگی و مسئولیت‌پذیری نوجوانان و آینده‌سازان میهن اسلامی‌مان بود.

کد مطلب: ۱۵۶۹۶۷۸
لینک کوتاه کپی شد
مراسم بزرگداشت سالروز تأسیس سازمان دانش‌آموزی در همدان برگزار شد

مراسم بزرگداشت سالروز تأسیس سازمان دانش‌آموزی با حضور گرم و پرشور دانش‌آموزان مدارس حضرت زهرا (س) و حضرت رقیه (س) و با حضور قاسم تجری، مدیر سازمان دانش‌آموزی استان همدان، احمد دهقانیان، معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش ناحیه ۲ در فضایی سرشار از نشاط، همدلی و امید برگزار شد.

از نخستین ساعات صبح، سالن اجتماعات با طنین صدای دانش‌آموزان و بوی عطر همبستگی و همکاری، حال و هوایی متفاوت به خود گرفت. دانش‌آموزان با لباس‌های متحدالشکل سازمان دانش‌آموزی و چهره‌هایی پر از اشتیاق و انگیزه، جلوه‌ای از روحیه مسئولیت‌پذیری نسل نوجوان امروز را به نمایش گذاشتند. سالن، مزین به پرچم‌ها و نمادهای سازمان دانش‌آموزی و تصاویر فعالیت‌های جهادی و فرهنگی دانش‌آموزان، لبریز از رنگ و حس امید بود.

آیین بزرگداشت با تلاوت آیات روح‌بخش قرآن کریم توسط دو تن از دانش‌آموزان آغاز شد. نوای دلنشین قرآن، سالن را غرق در آرامش و معنویت کرد و سپس سرود جمهوری اسلامی ایران همراه با گارد پرچم دانش‌آموزان با صدایی رسا و پرشکوه، فضای مراسم را آکنده از غرور ملی کرد.

در ادامه، دانش‌آموزان مدرسه حضرت زهرا (س)، با اجرای دو سرود حماسی و سرشار از پیام همبستگی و مسئولیت‌پذیری، تحسین حاضران را برانگیختند. این سرودها، با حرکات نمادین و هماهنگ، نه تنها پیام همدلی و تلاش جمعی را به تصویر کشید، بلکه شور و شوق خاصی را در دل مخاطبان نشاند. هر حرکت، هر صدا و هر هماهنگی، پیام امید و پویایی را فریاد می‌زد و نشان از تربیت نسلی داشت که آماده ساختن آینده‌ای روشن و درخشان است.

در بخش اصلی این مراسم، قاسم تجری، رئیس سازمان دانش‌آموزی استان همدان، با سخنانی پرشور و الهام‌بخش، ضمن تبریک این روز به‌یادماندنی، از رسالت بزرگ سازمان دانش‌آموزی سخن گفت و تأکید کرد:

امروز ما اینجا جمع شده‌ایم تا با هم به خودمان یادآور شویم که دانش‌آموزان، آینده‌سازان این کشور هستند و سازمان دانش‌آموزی فرصتی است تا نوجوانان این سرزمین، قدرت همدلی، مشارکت اجتماعی و مسئولیت‌پذیری را بیاموزند. شما دانش‌آموزان، با حضور پررنگ خود در چنین برنامه‌هایی، نشان می‌دهید که آمادگی دارید پرچم‌دار فرهنگ، تلاش و پیشرفت باشید.

وی با اشاره به فعالیت‌های متنوع سازمان دانش‌آموزی در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و جهادی، افزود:

سازمان دانش‌آموزی خانه دوم دانش‌آموزان است. خانه‌ای که در آن یاد می‌گیریم چگونه با یکدیگر، با جامعه و با کشورمان گفت‌وگو کنیم، همکاری کنیم و بسازیم. شما دانش‌آموزان عزیز، آینده این کشور به دستان پرتوان شما گره خورده است.

در بخش ویژه این مراسم، مسابقه‌ای خلاقانه و متفاوت با موضوع «گزارش آزادی فلسطین» برگزار شد که شور و هیجان مضاعفی را در میان دانش‌آموزان ایجاد کرد. در این مسابقه، دانش‌آموزان به‌عنوان خبرنگاران نوجوان، روی صحنه آمدند و با هیجان، قدرت بیان، خلاقیت و حس وطن‌دوستی خود را به نمایش گذاشتند. 

آن‌ها در قالب گزارشگرانی فرضی، خبر آزادسازی قدس شریف را برای ملت ایران مخابره کردند و با استفاده از واژگان امیدبخش و پیام‌های صلح‌طلبانه، فضای مراسم را غرق در احساس افتخار و آرمان‌گرایی کردند.

این بخش از برنامه با استقبال پرشور دانش‌آموزان و مهمانان روبه‌رو شد و پس از داوری توسط کارشناسان سازمان دانش‌آموزی استان، به نفرات برتر جوایزی به رسم یادبود و تشویق اهدا شد.

در پایان این مراسم باشکوه، دانش‌آموزان مدارس حضرت زهرا (س) و حضرت رقیه (س)، همراه با مسئولان و کارکنان سازمان دانش‌آموزی و آموزش و پرورش ناحیه ۲، با شور و صمیمیتی وصف‌ناپذیر، در قاب یک عکس دسته‌جمعی، خاطره‌ای شیرین و به‌یادماندنی از این روز افتخارآمیز را ثبت کردند.

این تصویر، نه فقط یادگاری یک مراسم، بلکه نماد همدلی، اتحاد و آرمان‌خواهی نسلی بود که قرار است فردای ایران اسلامی را با عشق، انگیزه و مسئولیت‌پذیری بسازد.

خبرنگار : شیما ویس مرادی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار