استاندار مرکزی:

صنایع‌ دستی؛ بازتاب روحیه صنعتگری و تولید مردم استان مرکزی است

اراک (پانا)- استاندار مرکزی با تأکید بر پیشینه درخشان این استان در عرصه تولید و صنعت‌گری، صنایع‌ دستی را فراتر از مقوله تجارت دانست و گفت: این هنر، تجلی تمدن، هویت و عشق هنرمند در یک اثر ملموس است و به همین جهت اداره‌کل میراث فرهنگی استان برنامه‌ریزی‌های جدی را برای احیای این حوزه و برپایی نمایشگاه‌ها دنبال می‌کند.

کد مطلب: ۱۷۳۷۷۴۱
لینک کوتاه کپی شد
صنایع‌ دستی؛ بازتاب روحیه صنعتگری و تولید مردم استان مرکزی است

 مهدی زندیه‌وکیلی در مراسم افتتاحیه پانزدهمین نمایشگاه سراسری صنایع‌ دستی استان مرکزی اظهار کرد: از سپیده‌دم پیدایش بشر و گذر از اعصار سنگ، فلز و آتش، انسان همواره با دستان خلاق خود به آفرینشگری و تولید صنایع‌دستی پرداخته است؛ مردمان استان مرکزی نیز از دیرباز همواره سخت‌کوش، صنعت‌گر و تولیدکننده بوده‌اند و این روحیه کار و تلاش در تاروپود این خطه ریشه دارد.

وی صنعت را علمی و نظام‌مند شدن همان مهارت‌های دیرینه دانست و با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر استان در این حوزه افزود: پیشینه درخشان ما در فرشبافی و قالی‌بافی گواهی بر این مدعاست؛ به‌گونه‌ای که قالی‌های ساروق، جیریا، لیلیان، سلطان‌آباد و امان‌آباد جزو بهترین و شناخته‌شده‌ترین آثار فرش در سراسر دنیا هستند و نام استان مرکزی را در سطح بین‌المللی پرآوازه کرده‌اند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه ارزش صنایع‌ دستی تنها در ابعاد تجاری و اقتصادی خلاصه نمی‌شود، تصریح کرد: ارزش و شکوفایی این هنر ریشه در فرهنگ و تمدن غنی ما دارد؛ هنر زمانی که در یک شیء متولد می‌شود، عشق، ذوق و هویت هنرمند در آن کالبد حلول می‌یابد و این جایگاه بسیار والاتر از کسب درآمد و تجارت صرف است، بنابراین توجه عمیق و همه‌جانبه به این بخش از اهمیت بالایی برخوردار است.

زندیه‌وکیلی در پایان با تأکید بر اهمیت استمرار رویدادهای فرهنگی در استان خاطرنشان کرد: برنامه‌های جدی و ویژه‌ای به اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان ابلاغ شده تا توسعه این بخش با قدرت پیگیری شود؛ برپایی این نمایشگاه پس از مدتی وقفه، گامی ارزشمند برای معرفی دوباره ظرفیت‌های هنری هنرمندان بومی است و امیدواریم شاهد تداوم و شکوفایی هرچه بیشتر این‌گونه رویدادها در استان باشیم.

خبرنگار : دانش‌آموز خبرنگار: ملینا شیرازی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار