بیانیه دانش‌آموز خبرنگاران پانا استان مرکزی:

حمله به صداوسیما حمله به صدای حقیقت است

مرکزی(پانا)-در پی حمله تجاوزکارانه عصر امروز رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، دانش‌آموز خبرنگاران پانا استان مرکزی با انتشار بیانیه‌ای این اقدام را «جنایتی علیه آزادی بیان» دانستند و تأکید کردند: «قلم‌های ما خاموش نخواهد شد».

کد مطلب: ۱۵۷۸۱۳۵
لینک کوتاه کپی شد
حمله به صداوسیما حمله به صدای حقیقت است

به‌دنبال حمله هوایی عصر امروز دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ توسط رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، دانش‌آموز خبرنگاران پانا در استان مرکزی با انتشار بیانیه‌ای رسمی، این اقدام را محکوم و آن را حمله‌ای به جریان آزاد اطلاعات، حقیقت و رسانه دانستند.

در ابتدای بیانیه با اشاره به آیه شریفه قرآن آمده است وَ لا تَحسَبَنَّ اللهَ غافِلًا عَمّا یَعمَلُ الظّالِمون:گمان مبر که خداوند از آنچه ستمگران انجام می‌دهند غافل است.

در ادامه بیانیه آمده است:«ما دانش‌آموز خبرنگاران پانا استان مرکزی، با دلی آکنده از اندوه و خشم، حمله جنایت‌کارانه و وحشیانه رژیم کودک‌کش صهیونیستی به ساختمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را به شدت محکوم می‌کنیم.»

این دانش‌آموزان تأکید کرده‌اند که صدا و سیما به عنوان رسانه‌ای که همواره صدای مظلومان و مدافع آرمان مظلومین جهان بوده، خار چشم اشغال‌گران و حامیان ظلم است. آنان افزوده‌اند:«این اقدام وحشیانه، بار دیگر چهره واقعی رژیم صهیونیستی را به جهانیان نشان داد؛ رژیمی که حتی از حمله به خبرنگاران و نهادهای رسانه‌ای نیز ابایی ندارد و آزادی بیان را قربانی اهداف نامشروع خود می‌کند.»

در بخشی دیگر از بیانیه آمده است:«ما دانش‌آموز خبرنگاران، با الهام از راه شهیدان رسانه، به مسیر آگاهی‌بخشی و روشنگری وفاداریم و اعلام می‌کنیم این‌گونه اقدامات ناجوانمردانه نه‌تنها ما را متوقف نمی‌کند، بلکه انگیزه‌مان را برای دفاع از حقیقت و مظلومان دوچندان می‌سازد.»

این بیانیه همچنین خواستار اقدام نهادهای بین‌المللی و فعالان حقوق بشر برای واکنشی صریح و مؤثر شد و در پایان چنین آمده است:

«ما ایستادگان در صف اول حقیقت، از همه رسانه‌های آزاد جهان می‌خواهیم که در برابر این جنایت سکوت نکنند. دفاع از آزادی بیان، وظیفه‌ای جهانی است. ما می‌مانیم، می‌نویسیم و فریاد می‌زنیم: صدای حقیقت خاموش‌نشدنی است.»

دانش‌آموز خبرنگاران پانا – استان مرکزی

تاریخ: دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴

خبرنگار : دانش آموز:فاطمه احمدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار