مدیر آموزش و پرورش بهنمیر:

مدارس بهنمیر برای شروع سال تحصیلی جدید مهیا می‌شوند

بهنمیر (پانا) - مدیر آموزش و پرورش منطقه بهنمیر گفت: با تشکیل هفت کارگروه تخصصی پروژه مهر، اقدامات لازم آماده‌سازی مدارس منطقه برای شروع سال تحصیلی جدید صورت گرفته است.

کد مطلب: ۱۵۹۹۸۲۶
لینک کوتاه کپی شد

یوسفعلی اصغرنژاد به پانا گفت: «بیشتر مدارس منطقه بهنمیر برای شروع سال تحصیلی رنگ‌آمیزی شده‌اند و کارگاه هنرستان دخترانه رسالت که یکی از دغدغه‌های مهم آموزش و پرورش منطقه بود، آماده بهره‌برداری است.»

اصغرنژاد بیان کرد:«کارگاه هنرستان جهانیان که سال‌ها بلااستفاده مانده بود، با کمک خانواده مرحوم نعمتی از خیرین منطقه در حال تجهیز است و امیدواری وجود دارد که دانش‌آموزان هنرستان  از ابتدای سال تحصیلی جدید بتوانند در این کارگاه فعالیت داشته باشند.»

او گفت:«در ادامه سیاست‌های دولت برای ارتقای هنرستان‌ها، توسعه مدارس قاسم‌نیا و شهدای عرب‌خیل در دستور کار قرار گرفته‌ است؛ همچنین مدرسه جدیدی در هفته دولت با نام خاندان قناعت‌پیشه  در محله پارو بهنمیر افتتاح می‌شود که با این اقدام، دانش‌آموزان مدرسه نمونه‌دولتی به آن‌جا منتقل تا دغدغه خانواده‌ها در این زمینه برطرف شود.»

او گفت:«با تشکیل کارگروه برنامه‌ریزی و ساماندهی نیروی انسانی، آموزش و پرورش بهنمیر توانسته است در مراحل ابتدایی سال تحصیلی بدون کمبود معلم فعالیت کند؛ با این حال، برخی ساعات در مدارس متوسطه اول و دوم با کمبود معلم مواجه‌اند که با استفاده از ظرفیت حق‌التدریس در حال رفع آن هستیم.»

مدیر آموزش و پرورش بهنمیر عنوان کرد: «ثبت‌نام و ثبت سفارش کتب درسی در بهنمیر با موفقیت انجام شد و در مرحله اول، کتاب‌ها به دست دانش‌آموزان رسید و این اقدام باعث شده است خانواده‌ها برای دریافت کتاب‌ها در آغاز سال تحصیلی نگرانی نداشته باشند.»

اصغرنژاد افزود:«در راستای ارتقای سطح تربیت بدنی در مدارس، مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان برای خرید وسایل ورزشی مدارس اختصاص یافته است و این تجهیزات در اولین فرصت در مدارس توزیع می‌شوند.»

 

 

حجم فایل ویدیویی : ۳۰.۷۵M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۴:۰۱ دانلود فایل
خبرنگار : دانش‌آموز، زینب ابراهیم‌پور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار