مدرسه آیتالله کاشانی بیرانوند:
جشن میان ترم و مسابقات بینپایهای در مدرسه آیتالله کاشانی بیرانوند برگزار شد
بیرانوند(پانا)-مدرسه آیتالله کاشانی بیرانوند گفت: مدرسه آیتالله کاشانی منطقه بیرانوند میزبان جشن پایان ترم نیمسال اول و مسابقات بینپایهای دانشآموزان بود.
محمد بیرانوند، در گفتوگو با پانا در خصوص جشن میان ترم که همراه با مسابقات بینپایهای در مدرسه آیتالله کاشانی بیرانوند برگزار شد عنوان کرد: « این برنامه با هدف ایجاد نشاط، تقویت رقابت سالم و ارتقای توانمندیهای دانشآموزان اجرا شد.»
مدیر مدرسه، در سخنانی گفت: «این مسابقات و جشن پایان ترم نیمسال، فراتر از یک تفریح ساده است. ما به دنبال تقویت بنیه فکری و ذهنی دانشآموزان هستیم تا با انرژی مضاعف و ذهنی آمادهتر به استقبال نیمسال دوم بروند.جوایزی نیز برای تقدیر از تلاش و برتری دانشآموزان در نظر گرفته شده است.»
در ادامه حسین دلفانی، دبیر تربیت بدنی، نیز با اشاره به نقش ورزش در سلامت دانشآموزان افزود: «این مسابقات فرصتی عالی برای تخلیه انرژی و بروز استعدادهای ورزشی دانشآموزان بود.برگزاری آن در پایان نیمسال اول، به آنها کمک میکند تا خستگی امتحانات را از تن به در کنند و با روحیهای شادابتر به ادامه تحصیل بپردازند.از همه دانشآموزان برای شرکت جوانمردانه تشکر میکنم.»
این رویداد علاوهبر لحظات شاد، موجب تقویت همکاری و روحیه رقابت سالم در میان دانشآموزان شد.
ارسال دیدگاه