برگزاری دوره داوری درجه ۳ والیبال بانوان در الشتر

الشتر(پانا)-به همت تربیت بدنی و ورزش بسیج سپاه ناحیه الشتر  دوره داوری درجه ۳  والیبال با بهره گیری از داواران جهانی و مدرسین بین المللی کشورمان  در حال برگزاری است .

کد مطلب: ۱۶۲۵۹۱۷
لینک کوتاه کپی شد
برگزاری دوره داوری درجه ۳ والیبال بانوان در الشتر

سرهنگ عبد الرحمن  فرج‌الهی، فرمانده سپاه الشتر با اشاره به علاقه‌مندی جوانان و نوجوانان الشتری به ورزش والیبال و همچنین جایگاه ویژه این ورزش در شهرستان و استان گفت : ورزش والیبال در شهرستان سلسله طرفداران زیادی دارد که  با توجه به اهمیت موضوع ، لزوم برگزاری دوره‌های آموزشی حرفه ای در این شهرستان  احساس می‌شد و به همین خاطر با تلاش تربیت بدنی این ناحیه و همکاری اداره ورزش و جوانان و هیئت والیبال شهرستان اولین دوره داوری دراین شهرستان برنامه ریزی و برگزار شد.

فرج الهی افزود: این دوره آموزشی با حضور شرکت کنندگانی از شهرهای الشتر، اصفهان ، اراک و نهاوند و با بهره گیری از اساتید مجرب همچون نرگس افشین از داواران جهانی و مدرس بین المللی کشورمان برگزار گردید .

فرمانده سپاه شهرستان الشتر ضمن قدر دانی از زحمات  امیرحسین منظمی ، دبیر کل فدراسیون والیبال جمهوری اسلامی ایران ، به همه کسانی که در برگزاری این دوره  مجدانه تلاش کردند خداقوت گفت.

شایان ذکر است فرمانده سپاه الشتر از تربیت بدنی سپاه استان و شهرستان، هیات والیبال ، اداره ورزش و جوانان ، کمیته امداد امام خمینی (ره) و  اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان سلسله به دلیل همراهی و همکاری در برگزاری این دوره آموزشی تقدیر تشکر نمود.

خبرنگار : نیایش عزیز پور فرد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار