افتتاح خوابگاه دخترانه دانش‌آموزی حبیب‌اله نظری سیاه‌پوش در اشترینان// نام و نام خانوادگی کامل افراد در و سمت کامل نوشته شود

لرستان (پانا)-مراسم افتتاحیه خوابگاه دخترانه دانش‌آموزی حبیب‌اله اله نظری سیاه‌پوش با حضور مسئولین، خیرین و دانش‌آموزان دختر دبیرستان شبانه‌روزی کوثر در تاریخ سه‌شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۴ برگزار شد.

کد مطلب: ۱۶۱۸۶۵۸
لینک کوتاه کپی شد
افتتاح خوابگاه دخترانه دانش‌آموزی حبیب‌اله نظری سیاه‌پوش در اشترینان// نام و نام خانوادگی کامل افراد در و سمت کامل نوشته شود

در این آیین، حجت‌الاسلام بیرانوند امام جمعه اشترینان، محمدی معاون توسعه مدیریت و منابع اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان، کیانی رئیس اداره بودجه استان، مصطفایی رئیس اداره آموزش و پرورش اشترینان، مسئولین ادارات محلی، جمعی از خیرین و دانش‌آموزان و والدین آنان حضور داشتند.

بابک مصطفایی، رئیس اداره آموزش و پرورش اشترینان، در سخنان خود با تأکید بر چالش‌های اساسی پیش‌روی دانش‌آموزان دختر منطقه در زمینه تردد روزانه، احداث خوابگاه دانش‌آموزی دخترانه را ضروری و حیاتی دانست و آن را راهی برای تضمین ادامه تحصیل این دانش‌آموزان معرفی کرد.

فرزاد محمدی، معاون توسعه مدیریت و منابع اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان، نیز در سخنان خود از اقدام خیرخواهانه نظری قدردانی کرد و بر نقش مشارکت‌های مردمی در تحقق اهداف آموزشی تأکید نمود.

در پایان، حبیب‌اله اله نظری، خیر نیکوکار، اظهار داشت که این پروژه صرفاً در جهت رضای الهی و به‌منظور فراهم‌آوری زیرساخت‌های رفاهی برای اسکان دانش‌آموزان دختری است که برای ادامه تحصیل از روستاها به اشترینان می‌آیند.

 

 

خبرنگار : مهرسا گودرزی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار