پیش رویداد جنگ اولیها در استان قزوین
قزوین(پانا)_ به گزارش خبرنگار خبرگزاری پانا؛روایت آگاهانه دختران انقلابی در قزوین؛ پیشرویداد «جنگ اولیها» برگزار شد.

پیشرویداد رسانهای «جنگ اولیها» با حضور بیش از ۲۵۰ دختر نوجوان ۱۵ تا ۲۰ ساله در سالن اجتماعات ادارهکل تبلیغات اسلامی استان قزوین برگزار شد؛ گامی آغازین در مسیر تربیت نسل جدیدی از روایتگران حقیقت در عصر جنگ روایتها. این برنامه با همکاری ادارهکل تبلیغات اسلامی، دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و حوزه هنری استان قزوین برگزار شد و با محورهایی چون:
توانمندسازی رسانهای و تحلیلی نوجوانان
پاسخگویی به شبهات فکری و اجتماعی نسل جوان در قالب های؛انسان رسانه،استاپ موشن،بازی رومیزی و تئاتر ارائه خواهد شد.
هدف این رویداد، تربیت کنشگرانی فرهنگی و اجتماعی است که با نگاهی آگاهانه و زبانی توانمند، بتوانند در میدان جهاد تبیین، نهتنها روایت فتح را بسازند، بلکه در برابر جریان تحریف و جنگ ادراکی نیز ایستادگی کنند.
درادامه این برنامه حجت الاسلام والمسلمین پورآرین مدیر کل سازمان تبلیغات استان قزوین تاکید کرد دختران حاج قاسم افسران جهادتبیین در جنگ هستند.
اساتید برجسته حوزه رسانه، هویت و جریانسازی، در این برنامه به تبیین راهبردی نقش دختران انقلابی در روایتگری، تحلیلگری و پاسخ به شبهات روز پرداختند.
رویداد اصلی «جنگ اولیها» از ۳۱ مرداد تا ۳ شهریور ۱۴۰۴ در اردوگاه شهدای هفتم تیر رامسر برگزار خواهد شد.
ارسال دیدگاه