نمایش «گاهی اوقات با خودش حرف می زند» در بوتیک هنر ایران

تهران (پانا) - اجرای «گاهی اوقات با خودش حرف می زند» به کارگردانی کیوان عموزاده و تهیه کنندگی سعیده سادات سیدکابلی از ۲۰ مهر در سالن شماره شش بوتیک هنر ایران اجرا می‌شود.

کد مطلب: ۱۶۱۹۳۵۴
لینک کوتاه کپی شد
نمایش «گاهی اوقات با خودش حرف می زند» در بوتیک هنر ایران

به گزارش روابط عمومی نمایش، این اثر نوشته آنتوان ژکو است و داستان حول محور یک زن چهل‌ساله، بیوه می‌چرخد که پس از مرگ ناگهانی همسرش، برای ترتیب‌دادن تشییع و مراسم خاکسپاری به گفت‌وگو با یک مسئول (کلمان) می‌نشیند و صحنه ساده است: یک صندلی در پرتو نور و سکوتی سنگین. زن در طول گفت‌وگو، که بیشتر شبیه حرف‌زدن با خودش است، مدام از موضوعی به موضوع دیگر می‌پرد.

سحر رستمیان بازیگر این نمایش است و محمدرضا قاسمی آهنگساز و‌ نوازنده، سعیده سادات سید کابلی مترجم، رامیلا نگهبان دستیار کارگردان، رعنا طهماسبی گرمارودی مشاورکارگردان، پارسا سهرابی طراح تیزر و پوستر، وحید دهرویه عکاس، مهدی سربازی مدیر رسانه و پیمان طالبیان روابط عمومی این کار را برعهده دارند.

­نمایشنامه «گاهی اوقات او با خودش حرف می‌زند» نوشته‌ی آنتوان ژکو (با ترجمه‌ی سعیده سادات سیدکابلی) یک مونولوگ نمایشی است.

همچنین نمایش «گاهی اوقات با خودش حرف می زند» از ۲۰ مهر ساعت ۱۷:۱۵ به مدت ۶۰ دقیقه در سالن شماره شش بوتیک هنر ایران ( جنب سالن شهرزاد) اجرا می شود و علاقه مندان جهت تهیه بلیط این اثر می توانند به سایت تیوال مراجعه کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار