مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس:

نشست «یادمان امین ادب» روایت‌های فرهنگی از منش رهبر شهید را بازخوانی کرد

شیراز (پانا) - مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس در نشست «یادمان امین ادب» بر ضرورت پیروی عملی از راه رهبر شهید تأکید کرد و از برگزاری محفلی برای بازخوانی خاطرات اهالی فرهنگ و کتاب فارس از دیدارها و همنشینی با رهبر شهید انقلاب اسلامی در کتابخانه موقوفه کاظمی شیراز خبر داد.

کد مطلب: ۱۷۲۷۶۴۹
لینک کوتاه کپی شد
نشست «یادمان امین ادب» روایت‌های فرهنگی از منش رهبر شهید را بازخوانی کرد

سید محمد حسن موسوی در نشست «یادمان امین ادب» که با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و ادب در کتابخانه موقوفه کاظمی برگزار شد، گفت: یکی از مباحث مطرح‌شده در جلسه خدمت به مردم و کشور عزیزمان ایران، پیروی عملی و ادامه راه رهبر شهید است و پردازش دقیق و بیان ابعاد گوناگون کم‌نظیر شخصیت رهبر شهید وظیفه همه ماست؛ لذا دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری در این مسیر قدم‌هایی برداشته که حتماً ادامه خواهد داشت.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس خاطرنشان کرد: این برنامه در امتداد سلسله‌نشست‌های فرهنگی بزم واژه‌ها برپا شد؛ نشست‌هایی که در دو دوره پیشین، با عنوان گعده امین میزبان علاقه‌مندان حوزه کتاب و فرهنگ بود.

وی افزود: یادمان امین ادب؛ پاسداشت رهبر شهید انقلاب در کلام اهالی کتاب و فرهنگ فارس با حضور جمعی از شاعران، نویسندگان، پژوهشگران و فعالان فرهنگی استان فارس برگزار شد؛ افرادی که توفیق دیدار با حضرت آیت‌الله سیدعلی حسینی خامنه‌ای، رهبر شهید انقلاب اسلامی را داشته‌اند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس در ادامه بیان کرد: حاضران در این محفل فرهنگی، خاطرات، مشاهدات و روایت‌های کمتر شنیده‌شده خود از دیدارها و همنشینی با رهبر شهید انقلاب را با دیگر شرکت‌کنندگان در میان گذاشتند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در پایان تأکید کرد: برگزاری بزم واژه‌ها و یادمان امین ادب بر پایه ظرفیت‌های فرهنگی، ادبی و روایت‌گری اهالی کتاب فارس شکل گرفته است و خاطرات اصحاب فرهنگ از دیدار با شخصیت‌های اثرگذار، بخش مهمی از سرمایه معنوی و فرهنگی این دیار به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار