فعالیت ۵۲ پایگاه تخصصی انتخاب رشته کنکور توسط آموزش و پرورش استان فارس

فارس(پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان فارس از فعالیت ۵۲ پایگاه تخصصی انتخاب رشته در سراسر استان هم‌زمان با اعلام نتایج آزمون سراسری ۱۴۰۴ خبر داد.

کد مطلب: ۱۶۰۶۲۸۰
لینک کوتاه کپی شد
فعالیت ۵۲ پایگاه تخصصی انتخاب رشته کنکور توسط آموزش و پرورش استان فارس

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس،  سید خداکرم فلاحی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس اعلام کرد: فعالیت پایگاه‌های تخصصی انتخاب رشته از ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ در سراسر استان فارس آغاز شده و بیش از ۱۰۵ مشاور توانمند در پنج گروه آزمایشی، خدمات تخصصی انتخاب رشته به داوطلبان ارائه می‌کنند. 

وی با اشاره به برخی فعالیت‌های غیررسمی و غیرتخصصی در زمان انتخاب رشته افزود: برای ارتقای سطح علمی مشاوران، یک ماه پیش از اعلام نتایج کنکور، دوره آموزشی ویژه انتخاب رشته با همکاری وزارت آموزش و پرورش برگزار شد و تمامی مشاوران شرکت‌کننده موفق به دریافت گواهینامه تخصصی شدند. بر همین اساس، تنها مشاوران دارای گواهینامه در پایگاه‌های تخصصی به فعالیت می‌پردازند. 

فلاحی ادامه داد: با توجه به اهمیت فرایند انتخاب رشته، حدود ۱۵۰ مشاور و عوامل اجرایی در این پایگاه‌ها مشغول فعالیت هستند و استقرار مراکز عمدتاً در هسته‌های مشاوره آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان صورت گرفته است. 

وی همچنین از ارائه خدمات حمایتی به داوطلبان کم‌بضاعت خبر داد و گفت: فرزندان خانواده‌های ایثارگر و دانش‌آموزان مناطق محروم نیز می‌توانند از خدمات انتخاب رشته با تخفیف ویژه بهره‌مند شوند. 

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس در پایان بر نقش مشاوران در هدایت تحصیلی تأکید کرد و افزود: دانش‌آموزان باید انتخاب رشته و دانشگاه خود را بر اساس علاقه، رتبه علمی و توانمندی‌های فردی اولویت‌بندی کنند و خانواده‌ها نیز ضمن توجه به ظرفیت‌های علمی، علاقه‌مندی‌های فرزند خود را مدنظر قرار دهند.

خبرنگار : فاطمه نیکوکار

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار