رئیس منابع انسانی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران تاکید کرد:

نهادینه‌سازی اصول پدافند غیرعامل در زندگی فردی و اجتماعی، زمینه‌ساز جامعه‌ای ایمن‌تر، کم‌خطرتر و مطمئن‌تر

قدس(پانا) - رئیس منابع انسانی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، با تأکید بر اهمیت آموزش پدافند غیرعامل در مدارس، این آموزش‌ها را عاملی مؤثر در افزایش ایمنی، مسئولیت‌پذیری و پیشگیری از حوادث دانست و گفت: نهادینه‌سازی اصول پدافند غیرعامل در زندگی فردی و اجتماعی، زمینه‌ساز جامعه‌ای ایمن‌تر، کم‌خطرتر و مطمئن‌تر خواهد بود.

کد مطلب: ۱۷۵۴۵۸۶
لینک کوتاه کپی شد

شهاب قهرمانی، در گفت‌وگو با خبرنگار پانا، با اشاره به نقش آموزش پدافند غیرعامل در مدارس و تأثیر آن بر افزایش آمادگی دانش‌آموزان در برابر تهدیدها و حوادث احتمالی، اظهار کرد: «آموزش پدافند غیرعامل در واقع نوعی سبک زندگی است که می‌تواند به بهبود بهره‌وری، صرفه‌جویی در منابع و افزایش ضریب ایمنی و امنیت در زندگی فردی و اجتماعی منجر شود.»

وی با تأکید بر ضرورت نهادینه‌سازی فرهنگ پدافند غیرعامل در میان دانش‌آموزان افزود: «زمانی که افراد در خانواده و مدرسه اصول صحیح مصرف منابع، به‌ویژه آب را رعایت می‌کنند، در واقع به مدیریت بهتر منابع کشور کمک کرده‌اند و این موضوع یکی از جلوه‌های عملی پدافند غیرعامل در زندگی روزمره است.»

قهرمانی با اشاره به اهمیت رعایت بهداشت فردی و عمومی ادامه داد: «پیشگیری از بیماری‌ها و رعایت اصول بهداشتی در محیط خانواده، مدرسه و جامعه از جمله اقداماتی است که باید به‌عنوان بخشی از فرهنگ عمومی مورد توجه قرار گیرد؛ چراکه اجرای این اصول در نهایت به سلامت و آسایش خود افراد، خانواده‌ها و جامعه کمک می‌کند.»

رئیس منابع انسانی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران خاطرنشان کرد: «برخی اقدامات باید به عادت‌های روزمره و بخش جدایی‌ناپذیر فرهنگ زندگی ما تبدیل شوند و در تمام سطوح زندگی مورد توجه قرار گیرند تا بتوانیم کیفیت زندگی را ارتقا دهیم.»

وی در پایان تأکید کرد: «پدافند غیرعامل با آموزش رفتارهای صحیح، پیشگیری از خطرات و تقویت فرهنگ مسئولیت‌پذیری، به ما کمک می‌کند تا زندگی مطمئن‌تر، کم‌خطرتر و ایمن‌تری داشته باشیم.»

حجم فایل ویدیویی : ۲۷.۶۶M مدت زمان فایل ویدیویی : ۱۳:۵۹:۱۸ دانلود فایل
خبرنگار : دانش آموزان، راضیه اسحاقی، آوا خادمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار