مدرس و تسهیلگر دوره تا اوج شهرستانهای تهران:

رویداد «تا اوج»؛ گامی تخصصی برای ارتقای توانمندی مربیان و مشاوران مدارس

فیروزکوه (پانا) _ مدرس و تسهیلگر دوره «تا اوج»، بر ضرورت توانمندسازی تخصصی مشاوران، مربیان و معاونان پرورشی مدارس برای هدایت فکری و تربیتی مؤثر دانش‌آموزان تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۷۳۷۹۲۶
لینک کوتاه کپی شد
رویداد «تا اوج»؛ گامی تخصصی برای ارتقای توانمندی مربیان و مشاوران مدارس

حجت الاسلام والمسلمین، سید محمدصادق بهشتیان، در گفت‌وگو با خبرنگار پانا درباره ضرورت برگزاری این رویداد اظهار کرد: «یکی از خلأهایی که در فرآیند تربیتی مدارس احساس می‌شد، نبود یک چارچوب مشخص برای «هدایت فکری» دانش‌آموزان بود.»

وی افزود: «برای اینکه هدایت فکری دانش‌آموزان به شکل صحیح و مؤثر انجام شود، ابتدا باید رهنمودها، اهداف و افق‌های مشخصی تعریف شود و در ادامه، اساتید، معلمان، مشاوران و مربیان تربیتی نیز آموزش‌های لازم را برای ایفای این نقش دریافت کنند.»

بهشتیان ادامه داد: «برهمین اساس، آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در راستای ارتقای توانمندی کادر تربیتی مدارس، اقدام به برگزاری دوره تخصصی «تا اوج» در اردوگاه شهید مصطفی خمینی دماوند کرد. این دوره با حضور مشاوران، مربیان و معاونان پرورشی مدارس برگزار شد و موضوعات مختلف تخصصی و کاربردی در حوزه تربیتی و مشاوره‌ای مورد توجه قرار گرفت.»

مدرس و تسهیلگر دوره «تا اوج» با اشاره به محورهای آموزشی این دوره گفت: «در این برنامه موضوعاتی از جمله هویت مشاور، اصول و شیوه‌های برگزاری اردوهای دانش‌آموزی، تکنیک‌های اساسی مواجهه و مدیریت بحران و همچنین آموزش‌های هنری برای استفاده از ظرفیت هنر در فرآیند مشاوره ارائه شد.»

وی تصریح کرد: «هدف این بود که مربیان و معاونان پرورشی مدارس بتوانند با توانمندی‌های تخصصی و حرفه‌ای خود بیشتر آشنا شوند و جایگاه و نقش مشاور و مربی پرورشی در فرآیند تربیت دانش‌آموزان برای آنان روشن‌تر شود.»

بهشتیان خاطرنشان کرد: «در این دوره تلاش شد افق‌ها و راهکارهای جدیدی برای برگزاری مؤثرتر مسابقات فرهنگی و هنری، ارائه خدمات مشاوره‌ای بهتر و طراحی و اجرای اردوهای دانش‌آموزی در اختیار کادر تربیتی مدارس قرار گیرد.»

وی همچنین بر ضرورت تداوم چنین برنامه‌هایی تأکید کرد و گفت: «برگزاری دوره‌ها و اردوهای تخصصی به‌صورت مستمر می‌تواند زمینه هم‌زیستی، هم‌فکری و هم‌افزایی میان مشاوران، مربیان پرورشی و کادرهای فرهنگی مدارس را فراهم کند.»

مدرس و تسهیلگر دوره «تا اوج» افزود: «ضرورت دارد سالانه چندین برنامه و اردو برای مشاوران و کادرهای فرهنگی و تربیتی مدارس برگزار شود تا ضمن انتقال تجربیات، ارتباط میان این افراد تقویت شده و ظرفیت‌های تخصصی آنان در مسیر تربیت و هدایت دانش‌آموزان به کار گرفته شود.»

بهشتیان در پایان اظهار کرد: «رویداد «تا اوج» در شهریورماه ۱۴۰۵ با همت آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران برگزار شد و تلاش کرد با ایجاد یک فضای آموزشی، تعاملی و تخصصی، گامی مؤثر در جهت توانمندسازی کادر تربیتی مدارس و ارتقای کیفیت هدایت فکری و فرهنگی دانش‌آموزان بردارد.»

خبرنگار : سپیده رئیسی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار