مدیرکل آموزش‌وپرورش استان البرز:

وقتی پویایی دانش‌آموزان، سلامت جامعه را می‌سازد

کرج(پانا)_مدیرکل آموزش‌وپرورش استان البرز با تأکید بر اینکه نشاط دانش‌آموزی، سرمایه‌ای برای ساختن جامعه‌ای سالم است، طرح «میدان پویا» را فراتر از یک برنامه ورزشی دانست؛ حرکتی برای نهادینه‌کردن فرهنگ تحرک، تقویت سلامت جسم و روان و کاهش آسیب‌های اجتماعی که ثمره آن می‌تواند در خانواده‌ها و نسل آینده نمایان شود.

کد مطلب: ۱۷۵۱۹۵۶
لینک کوتاه کپی شد
وقتی پویایی دانش‌آموزان، سلامت جامعه را می‌سازد

فرزاد شعبانی، در حاشیه اجرای طرح «میدان پویا» که در مجموعه ورزشی شهید مفتح ناحیه ۴ کرج برگزار شد با تأکید بر اهمیت ترویج ورزش همگانی در مدارس، این طرح را فرصتی برای افزایش نشاط اجتماعی، ارتقای سلامت جسمی و روانی دانش‌آموزان و تقویت پویایی در خانواده‌ها و جامعه دانست.

وی با اشاره به اهداف متنوع طرح «میدان پویا» اظهار کرد: جامعه ما به چنین برنامه‌هایی نیاز دارد؛ برنامه‌هایی که بتوانند شادابی، نشاط و تحرک را به فضای مدارس و سطح جامعه بیاورند. این طرح با ایجاد فضایی پرنشاط، دانش‌آموزان را به فعالیت‌های بدنی و مشارکت در برنامه‌های ورزشی ترغیب می‌کند.

شعبانی با بیان اینکه دوران کودکی و نوجوانی از مهم‌ترین مراحل شکل‌گیری عادت‌های سالم در زندگی است، افزود: دانش‌آموزان ما باید در سنین کودکی، نوجوانی و جوانی از نشاط و پویایی برخوردار باشند. وقتی دانش‌آموزانی سالم، بانشاط و پرتحرک داشته باشیم، می‌توانیم در مسیر کاهش بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و مشکلات موجود در جامعه گام برداریم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان البرز با تأکید بر ارتباط سلامت دانش‌آموزان با پویایی خانواده‌ها تصریح کرد: خانواده از افراد مختلفی تشکیل شده است و فرزندان، به‌عنوان اعضای خانواده و دانش‌آموزان مدارس، نقش مهمی در شکل‌گیری جامعه‌ای پویا دارند. پرورش دانش‌آموزانی فعال و سالم می‌تواند به پویایی خانواده‌ها و در نهایت ارتقای سلامت جامعه کمک کند.

وی با اشاره به اهمیت گسترش ورزش همگانی در نظام تعلیم و تربیت خاطرنشان کرد: آموزش‌وپرورش به دنبال توسعه ورزش همگانی و گسترش فرهنگ تحرک در میان دانش‌آموزان، نونهالان و نوجوانان است. هدف این است که ورزش و فعالیت بدنی به بخشی از زندگی روزمره دانش‌آموزان تبدیل شود و زمینه حضور پرنشاط‌تر آنان در مدرسه و جامعه فراهم شود.

شعبانی همچنین ورزش را یکی از عوامل مؤثر در حفظ سلامت جسمی و پیشگیری از برخی بیماری‌ها دانست و گفت: افزایش تحرک و توجه به فعالیت‌های بدنی می‌تواند در حفظ تناسب اندام و کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها در آینده مؤثر باشد. توجه به این موضوع از دوران کودکی و نوجوانی، زمینه‌ساز شکل‌گیری سبک زندگی سالم در سال‌های بعد خواهد بود.

وی با تأکید بر تأثیر فعالیت‌های ورزشی بر سلامت روان دانش‌آموزان اضافه کرد: ورزش و ایجاد فضای شاداب در مدارس، علاوه‌بر آثار مثبت جسمی، می‌تواند به بهبود روحیه، افزایش نشاط و تقویت سلامت روان دانش‌آموزان کمک کند. فراهم کردن فرصت‌هایی برای تحرک و مشارکت در فعالیت‌های جمعی، از نیازهای مهم جامعه دانش‌آموزی است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان البرز ضمن قدردانی از برگزارکنندگان و عوامل اجرایی طرح «میدان پویا»، از تلاش مسئولان آموزش‌وپرورش ناحیه ۴ کرج، عوامل حوزه تربیت‌بدنی و سلامت، مدیران مدارس، دانش‌آموزان، خانواده‌ها و سایر مجموعه‌های مشارکت‌کننده در اجرای این برنامه قدردانی کرد و حضور و همراهی آنان را در تحقق اهداف این طرح مؤثر دانست.

شعبانی در پایان ابراز امیدواری کرد که اجرای طرح «میدان پویا» به گسترش فرهنگ ورزش همگانی، افزایش نشاط اجتماعی و پرورش نسلی سالم و پرتحرک منجر شود و گفت: امیدواریم حاصل این برنامه‌ها، جامعه‌ای پویا و سالم باشد و بتوانیم با ترویج تحرک و نشاط، سلامت را به نسل آینده هدیه کنیم.

 

خبرنگار : دانش‌آموز: یگانه احمدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار