معاون پرورشی و تربیت‌بدنی بهارستان‌دو:

غفلت از مهارت‌های زندگی، علت بسیاری از مشکلات جامعه است

بهارستان‌دو(پانا)- معاون پرورشی و تربیت بدنی بهارستان‌دو، در نشست انجمن‌های اسلامی مدارس، با اشاره به موفقیت‌های دانش‌آموزان منطقه، بر لزوم آموزش مهارت‌های زندگی و تلفیق آموزش با پرورش برای تربیت چندبُعدی دانش‌آموزان مطابق سند تحول بنیادین تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۶۲۰۰۸۵
لینک کوتاه کپی شد
غفلت از مهارت‌های زندگی، علت بسیاری از مشکلات جامعه است

در آیین تجلیل از دانش‌آموزان فعال انجمن‌های اسلامی مدارس ناحیه‌ دو‌ بهارستان، علیرضا حامی، معاون پرورشی و تربیت بدنی این ناحیه، با تقدیر از همکاران و خیرمقدم به حضار، اهداف انجمن‌های اسلامی را «استعدادیابی، شخصیت‌شناسی، ترویج کار گروهی و تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی» برشمرد.

علیرضا حامی با بیان اینکه «بسیار به خود می‌بالیم که چنین دانش‌آموزان مؤمن و موفقی در منطقه داریم»، خاطرنشان کرد: دستاوردهای کسب‌شده حاصل تلاش گروهی است، اما بدون توجه و تلاش شما دانش‌آموزان میسر نمی‌شد.

معاون پرورشی ناحیه دو در تشریح مفهوم آموزش و پرورش گفت: آموزش بدون پرورش معنا پیدا نمی‌کند و پرورش بدون آموزش غیرممکن است. این دو، همانند دو بال پرواز، در کنار هم باعث رشد و اوج دانش‌آموز می‌شوند.

وی با اشاره به سند تحول بنیادین مصوب ۱۳۹۰، که به تأیید مقام معظم رهبری رسیده است، گفت: تعریف شش ساحت تربیتی در این سند، برای جلوگیری از تربیت تک‌بعدی دانش‌آموزان و شکل‌گیری شخصیت آنان در ابعاد مختلف است.

این مقام مسئول با هشدار نسبت به غفلت از «مهارت‌های زندگی» افزود: بخشی از این مهارت‌ها در خانه و بخشی در مدرسه آموزش داده می‌شود. متأسفانه یکی از دلایل برخی مشکلات امروز جامعه، آموزش نادرست این مهارت‌هاست؛ وی با بیان خاطره‌ای از یک مادر در یک فیلم سینمایی، بر لزوم واگذاری مسئولیت‌های اجتماعی به فرزندان در خانواده تأکید کرد.

حامی در ادامه با نقل خاطره‌ای از دوران مدیریت خود، نمونه‌ای موفق از استعدادیابی را تشریح کرد: دانش‌آموزی با انضباط ضعیف، با شناسایی استعداد دروازه‌بانی و ایجاد انگیزه، نه تنها رفتارش بهبود یافت، بلکه به‌عنوان بهترین دروازه‌بان فوتسال دانش‌آموزی جهان انتخاب شد. این داستان گواهی بر وجود استعدادهای درخشان در منطقه بود.

وی در پایان خطاب به دانش‌آموزان گفت: «آینده از آن شماست، به شرطی که "خواستن" را صرف کنید.»

خبرنگار : دانش‌آموز پارمیدا پرنلو عکاس : فائزه حسین‌پور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار