نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی خبر داد؛
افتتاح ۲۴۰۰مدرسه از ۳۶۰۰ مدرسه کشور
کهریزک (پانا) - نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی از افتتاح ۲۴۰۰ مدرسه از ۳۶۰۰ مدرسه طرح نهضت مدرسهسازی خبر داد.
سیدعلی یزدیخواه، نماینده مجلس شورای اسلامی ایران، در گفتوگو با خبرنگار پانا درباره اهداف این برنامههای آموزشی اظهار کرد:« سیاستهای حمایتی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران، نهضت مدرسهسازی را در سراسر کشور آغاز کرده است. بر پایه آمار موجود، از حدود ۳۵۰۰ مدرسه در دست اقدام، امروز، اول مهر، حدود ۲۴۰۰ مدرسه جدید افتتاح شدهاند. در سطح شهرستان ری نیز این امر آغاز شده، بنا به مذاکرات بنده با استاندار محترم تهران در روز پنجشنبه، بودجهای بالغ بر یک همت، برای ساخت مدارس جدید و تأمین تجهیزات لازم پیشنهاد شده تا بتوانیم در این مسیر گامهای مؤثری برداریم.»
وی همچنین درباره تأثیر ساخت مدارس جدید بر کیفیت آموزشی و دسترسی بیان کرد:« امیدواریم این نهضت مدرسهسازی در کهریزک و باقرشهر و سایر شهرستانها به توسعه آموزش و پرورش منجر شود. در کهریزک و باقرشهر تاکنون حدود ۹ مدرسه به مرحله اجرایی رسیده و عملیات ساختمانی آنها آغاز شده است. شهرداری محترم منطقه کهریزک نیز ۲۱ هزار متر زمین برای ساخت مدرسه اهدا کرده است؛ این خبر، خبری خوب و دلگرمکننده است. امیدوارم تمامی مدارس کشور یک نوبته باشند و دانشآموزان با آرامش و آسایش به تحصیل بپردازند.»
ارسال دیدگاه