امام جمعه شهرستان شهریار:

روز جهانی مساجد یادآور اهمیت تربیت دینی و اجتماعی جوانان است

شهریار(پانا)- امام جمعه شهرستان شهریار، با گرامیداشت روز جهانی مساجد، حضور نوجوانان در مساجد را زمینه‌ساز رشد معنوی و اجتماعی جامعه دانست و تأکید کرد که تقویت ارتباط این قشر با مساجد، راهکاری اساسی برای مقابله با تهدیدهای فرهنگی دشمنان است.

کد مطلب: ۱۵۹۸۷۲۱
لینک کوتاه کپی شد

 

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی نوری در گفت‌وگو با پانا به مناسبت روز جهانی مساجد اظهار کرد: «نوجوانان سرمایه‌های آینده‌اند و حضورشان در مساجد، زمینه‌ساز رشد معنوی و اجتماعی جامعه است. باید مساجد را برای آنان جذاب و پویا کنیم تا ارتباطشان با ارزش‌های دینی تقویت شود.»

وی با اشاره به تأثیر مشارکت نوجوانان در فعالیت‌های مسجدی افزود: «تلاش دشمنان اسلام این است که ارتباط نوجوانان با مساجد را تضعیف کنند و آنان را از فضای معنوی دور سازند. با ترویج سبک زندگی غربی و سرگرمی‌های ناسالم، سعی دارند ذهن و دل نوجوانان را از ارزش‌های دینی منحرف کنند. وظیفه ماست که با برنامه‌ریزی هدفمند و جذاب، حضور نوجوانان را در مساجد تقویت کنیم و آنان را در مسیر رشد و تعالی قرار دهیم.»

امام جمعه شهرستان شهریار نقش تربیتی مساجد را در قبال نوجوانان مورد تأکید قرار داد و گفت: «مساجد باید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و آموزشی، زمینه پرورش نسل مؤمن و آگاه را فراهم کنند. مشارکت فعال نوجوانان در فعالیت‌های مسجدی، آنان را با مفاهیمی چون مسئولیت اجتماعی، همدلی و خدمت‌رسانی آشنا می‌سازد. این حضور نه‌تنها به رشد فردی آنان کمک می‌کند بلکه انسجام اجتماعی را نیز تقویت خواهد کرد.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «اگر مساجد بتوانند به نیازهای فکری و عاطفی نوجوانان پاسخ دهند، بی‌تردید شاهد حضور پررنگ‌تر آنان خواهیم بود. باید از ظرفیت روحانیون، مربیان و فعالان فرهنگی برای جذب نوجوانان استفاده شود و برنامه‌هایی متناسب با روحیه و دغدغه‌های آنان طراحی گردد. روز جهانی مساجد فرصتی برای بازنگری و تقویت نقش این پایگاه‌های دینی در تربیت نسل آینده است.»

حجم فایل ویدیویی : ۱۶.۵۷M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۴:۰۸ دانلود فایل
خبرنگار : دانش آموز هلیا بهشتی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار