دبیر کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در گفت‌وگو با پانا؛

عملکرد دولت در مدیریت جنگ قابل تحسین بود/ پسا جنگ نیازمند نظارت قوی و حفظ وحدت است

تهران (پانا) - دبیر کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها درباره عملکرد دولت چهاردهم در حوزه مدیریت جنگ، گفت: دولت در مدیریت جنگ عملکرد قابل تحسینی داشت و با تدابیر خاص، حوزه کالاهای اساسی را مدیریت کرد. در دوره پسا جنگ، نیازمند نظارت قوی بر بازار هستیم.

کد مطلب: ۱۷۳۲۷۴۱
لینک کوتاه کپی شد
 عملکرد دولت در مدیریت جنگ قابل تحسین بود/ پسا جنگ نیازمند نظارت قوی و حفظ وحدت است

محمد بیات با اشاره به فرارسیدن هفته دولت، به نحوه مدیریت جنگ توسط دولت پرداخت و اظهار داشت: «در حوزه مدیریت و رهبری جنگ، دولت منسجم، متحد و در کنار همه نیروها بود و مدیریت خوبی را به نمایش گذاشت. اگر مدیریت جنگ را در سه مرحله قبل از جنگ، حین جنگ و بعد از جنگ طراحی کنیم، عملکرد دولت در حین جنگ قابل تحسین بود.»

دبیر کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها افزود: «دشمن صهیونیستی و آمریکایی به دنبال ایجاد معضل در حوزه کالاهای اساسی  بود، اما دولت با تدابیر خاص خود توانست این حوزه را مدیریت کند که جای تقدیر دارد. استانداران و فرمانداران نیز تلاش و کوشش زیادی در این زمینه داشتند.»

وی با اشاره به دوره پسا جنگ تصریح کرد: «اکنون در دوره پسا جنگ هستیم و دولت باید در حوزه نظارتی، قوی عمل کند. گرانی‌ها باید مدیریت شود. متأسفانه برخی نادانسته و ناخواسته اقداماتی انجام می‌دهند که باعث نارضایتی مردم می‌شود و دقیقاً همان چیزی است که دشمن در جنگ نظامی نتوانست به آن دست یابد.»

لزوم حفظ وحدت و تبعیت از ولایت

وی با تأکید بر اهمیت وحدت و همدلی خاطرنشان کرد: «مهم‌تر از همه، وحدت، اتحاد، انسجام و همدلی‌ای است که بین قوا ایجاد شده همچنین تبعیت از ولایت مطلقه فقیه باید مد نظر قرار گیرد. رهنمودهای مقام معظم رهبری و امام شهید باید نصب‌العین مسئولان باشد. این اتحاد مبارک را باید به فال نیک گرفت و از آن محافظت کرد.»

تقدیر از مردم و نیروهای مسلح و دیپلماسی

این کارشناس در پایان با تقدیر از همه بخش‌ها گفت: «ما باید از دیپلماسی، میدان، نیروهای نظامی و مدیریت سپاه مخلص انقلابی تشکر کنیم. همچنین از مردم که با تحمل مشکلات و گرفتاری‌ها، در خیابان‌ها حضور دارند، قدردانی می‌کنیم. ما باید وحدت را حفظ کنیم و با هرگونه مدیریت ناخواسته و اشتباه برخورد و مطالبات مردم را پیگیری کنیم.»

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار