گفت‌وگوی چهره به چهره معاون اول قوه قضائیه با زندانیان در ندامتگاه تهران بزرگ

تهران (پانا) - حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی معاون اول قوه قضائیه به همراه علی صالحی دادستان تهران از ندامتگاه تهران بزرگ بازدید کرد.

کد مطلب: ۱۶۷۵۴۲۳
لینک کوتاه کپی شد
گفت‌وگوی چهره به چهره معاون اول قوه قضائیه با زندانیان در ندامتگاه تهران بزرگ

معاون اول قوه قضائیه در جریان این بازدید از بخش‌های مختلف زندان بازدید کرد و به گفت‌وگوی چهره به چهره با زندانیان پرداخت و درخواست‌ها، مسائل ومشکلات زندانیان را مورد بررسی قرار داد.

دیدار خانواده‌های زندانیان و استماع مسائل و مشکلات آنها و صدور دستورات لازم برای رسیدگی قانونی به درخواست‌هایشان، بخش دیگرِ بازدید حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی از ندامتگاه تهران بزرگ بود.

معاون اول قوه قضائیه در جریان این بازدید ضمن تقدیر از کارکنان و قضات حاضر در زندان که در شرایط جنگی کنونی، در حفظ نظم و نگهداری مددجویان تلاش می‌کنند، نسبت به رسیدگی به پرونده زندانیان، تسهیل و تسریع در پرونده‌ها نکاتی را تاکید کرد.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار