مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران:

دانش‌آموزان در رواق کشور دوست، درس ایثار و مقاومت را تمرین کردند

تهران (پانا) - مدیرکل آموزش‌وپرورش شهر تهران، گفت: امشب در مراسمی که به یاد رهبر شهیدمان در رواق کشور دوست برگزار شد، میزبان دانش‌آموزان عزیز بودیم و آنان ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، درس ایثار و مقاومت را تمرین کردند.

کد مطلب: ۱۷۵۵۰۸۱
لینک کوتاه کپی شد
دانش‌آموزان در رواق کشور دوست، درس ایثار و مقاومت را تمرین کردند

مجید پارسا، در حاشیه مراسم یادبود رهبر شهید انقلاب که به مناسبت روز دانش‌آموز و با حضور جمعی از دانش‌آموزان در رواق کشور دوست برگزار شد، اظهار کرد: «امشب در مراسمی که به یاد رهبر شهیدمان در رواق کشور دوست انجام شد، ما میزبان دانش‌آموزان عزیز بودیم.»

وی با اشاره به جایگاه ویژه این مکان در تاریخ دیدارهای دانش‌آموزی افزود: «هر ساله به مناسبت روز دانش‌آموز، حضرت آقا در این مکان یعنی رواق کشور دوست با دانش‌آموزان دیدار داشتند و این دیدار به یکی از رویدادهای ماندگار و پرخاطره حوزه دانش‌آموزی تبدیل شده بود. امسال نیز همین مکان، میزبان نسل نوجوانی بود که با شوق و ارادت در آن حضور یافتند.»

پارسا با تأکید بر حال‌وهوای خاص این مراسم تصریح کرد: «امسال هم دانش‌آموزان یک احساس خاص‌تری نسبت به سال‌های قبل برای حضور در این رواق کشور دوست داشتند؛ حضوری که به یاد رهبر شهیدمان و در امتداد همان دیدارهای سالانه شکل گرفته است. بچه‌ها با دل‌هایی آکنده از احترام و ارادت آمدند تا یاد و خاطره آن دیدارها را زنده نگه دارند.»

مدیرکل آموزش‌وپرورش شهر تهران در ادامه با اشاره به پیام تربیتی این مراسم خاطرنشان کرد: «دانش‌آموزان امشب ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، درس ایثار و مقاومت را تمرین کردند. آنان با حضور آگاهانه خود نشان دادند که راه شهدا و رهبر شهیدشان را ادامه خواهند داد و در مسیر حفظ ارزش‌های انقلاب و ایران عزیز، ثابت‌قدم هستند.»

وی افزود: «این حضور، تنها یک برنامه مناسبتی نیست؛ بلکه نشانه پیوند عمیق نسل نوجوان با آرمان‌های انقلاب، شهدا و رهبری است. دانش‌آموزان با چنین حضوری، همبستگی خود را با نظام و میهن نشان می‌دهند و ثابت می‌کنند که آینده‌سازان آگاه و مسئولیت‌پذیری برای ایران هستند.»

پارسا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ویژگی‌های مکان برگزاری مراسم گفت: «رواق کشور دوست، یادآور دیدارهای صمیمی و ماندگار رهبر شهید انقلاب با دانش‌آموزان است. امسال نیز این مکان، شاهد حضور نسل نوجوانی بود که با عشق و ارادت به آن آمده بودند تا عهدی دوباره با آرمان‌های انقلاب ببندند. فضای این مکان، خود به‌تنهایی درس‌آموز است و یادآور روزهای پرافتخار و ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان است.»

خبرنگار : حسین کاشانی, محمد رئوف خرم روز

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار