وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با پانا؛

بازمهندسی برنامه درسی به ۵ سال زمان نیاز دارد/ اجرای آزمایشی برنامه درسی اصلاح شده پایه اول ابتدایی در ۸ مدرسه

تهران(پانا) - وزیر آموزش‌وپرورش از آغاز فرآیند بازمهندسی کامل برنامه‌های درسی و تدوین کتب آموزشی جدید خبر داد و اعلام کرد که نسخه اصلاح‌شده پایه اول ابتدایی به‌صورت پایلوت در هشت مدرسه تهران در حال اجرا است.

کد مطلب: ۱۶۰۱۷۳۹
لینک کوتاه کپی شد
بازمهندسی برنامه درسی به ۵ سال زمان نیاز دارد/ اجرای آزمایشی برنامه درسی اصلاح شده پایه اول ابتدایی در ۸ مدرسه

علیرضا کاظمی در گفت‌وگو با پانا، با اشاره به تحول در برنامه درسی به عنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های این وزارتخانه در سال گذشته، بیان کرد: «تحول در برنامه درسی یکی از اولویت‌های اصلی وزارت آموزش‌وپرورش است. این تحول ابعاد مختلفی دارد که یکی از مهم‌ترین اجزای آن، تدوین و تألیف کتب درسی جدید بر اساس برنامه‌های درسی بازنگری‌شده است. در حال حاضر، هم بر روی برنامه درسی ملی و هم بر روی برنامه درسی مدرسه‌ای کار می‌کنیم.»

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تلاش‌های کارشناسان سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی افزود: «حدود یک سال است که همکاران ما در سازمان پژوهش با جدیت مشغول طراحی گام‌های مختلف این تحول هستند. روند کار به‌خوبی پیش می‌رود، اما باید تأکید کنم که این پروژه بسیار سنگین و پیچیده است. برآورد ما این است که برای بازمهندسی کامل برنامه‌های درسی حداقل پنج  سال زمان نیاز داریم.»

وزیر آموزش‌وپرورش در ادامه گفت: «در حال حاضر، نسخه اصلاح‌شده برنامه درسی پایه اول ابتدایی آماده شده و به‌صورت پایلوت در هشت مدرسه در شهر تهران و شهرستان‌های اطراف در حال اجراست. هدف از این اجرای آزمایشی، اعتبارسنجی محتوای جدید و ارزیابی اثربخشی آن در محیط واقعی آموزشی است.»

وی خاطرنشان کرد: «پس از پایان مرحله اعتبارسنجی، در صورت تأیید نتایج، این برنامه به‌صورت عمومی در سطح کشور یا در مرحله نخست، در سطح استان‌ها به‌صورت پایلوت گسترده‌تر اجرا خواهد شد. این فرآیند گام‌به‌گام طراحی شده تا بتوانیم با دقت و کیفیت بالا، ساختار آموزشی کشور را متحول کنیم.»

 

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار