رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک زنجان:

۲۰۵ مدرسه ناحیه یک زنجان برای استقبال از ۳۸ هزار دانش‌آموز آماده شد

زنجان (پانا) - رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک زنجان با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید، از آمادگی ۲۰۵ واحد آموزشی برای میزبانی حدود ۳۸ هزار دانش‌آموز خبر داد و در عین حال، کمبود فضای آموزشی را یکی از اساسی‌ترین چالش‌های این ناحیه عنوان کرد.

کد مطلب: ۱۶۰۵۰۵۶
لینک کوتاه کپی شد
۲۰۵ مدرسه ناحیه یک زنجان برای استقبال از ۳۸ هزار دانش‌آموز آماده شد

علی بیات در گفت‌وگو با خبرنگار پانا با اشاره به تمهیدات انجام شده برای آغاز سال تحصیلی گفت: «آماده‌سازی فضاهای آموزشی، انجام تعمیرات جزئی، زیباسازی محیط مدارس، تکمیل فرآیند ثبت‌نام، توزیع به‌موقع کتب درسی، تأمین نیروی انسانی و برنامه‌ریزی برای برگزاری آیین‌های بازگشایی از جمله اقدامات این ناحیه در آستانه مهرماه است.»

وی با بیان اینکه ۲۰۵ مدرسه در ناحیه یک زنجان میزبان حدود ۳۸ هزار دانش‌آموز در مقاطع مختلف تحصیلی خواهند بود، اظهار کرد: «مدیران و معلمان با همتی والا خود را برای ارائه بهترین خدمات آموزشی و پرورشی به دانش‌آموزان و اولیا آماده کرده‌اند.»

رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک زنجان با اشاره به کمبود شدید فضای آموزشی در این ناحیه افزود: «موقعیت جغرافیایی و مرکزیت این ناحیه باعث شده همواره پذیرای جمعیت عظیم دانش‌آموزی باشیم؛ مشکلی که با احداث شهرک‌های جدید بدون ایجاد مدارس تشدید شده است.»

به گفته او، کمبود فضا موجب شده بسیاری از مدارس به صورت دو نوبته فعالیت کنند که این موضوع کاهش ساعات مفید آموزشی، خستگی معلمان و دانش‌آموزان و محدودیت در اجرای برنامه‌های پرورشی و فوق‌برنامه را به همراه دارد.

بیات خاطرنشان کرد: «استفاده فشرده و مداوم از مدارس به‌ویژه در نوبت‌های صبح و عصر باعث فرسودگی زودهنگام ساختمان‌ها و تجهیزات آموزشی و افزایش هزینه‌های نگهداری شده است.»

وی در پایان تأکید کرد: جامعه فرهنگیان ناحیه یک زنجان همواره با روحیه ایثار و تعهد در سخت‌ترین شرایط نیز مأمنی امن و پر مهر برای دانش‌آموزان فراهم کرده و با تمام توان برای ارائه آموزش باکیفیت تلاش می‌کند. امید است با شنیده شدن این هشدار، گام‌های عملی برای رفع مشکل کمبود فضای آموزشی برداشته شود.»

خبرنگار : معصومه قرچه‌لو

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار