نشست شورای دانش‌آموزی شهرستان ابهر

ابهر (پانا) – شورای دانش‌آموزی شهرستان ابهر با حضور مدیر آموزش و پرورش و جمعی از کارشناسان حوزه‌های آموزشی، مشاوره و فرهنگی در دفتر مدیریت این اداره برگزار شد و در این نشست پیرامون پیگیری مصوبات جلسات گذشته و ارائه راهکارهایی در زمینه ارتقاء آمادگی تحصیلی و روانی دانش‌آموزان تبادل نظر صورت گرفت.

کد مطلب: ۱۵۷۰۷۶۰
لینک کوتاه کپی شد
نشست شورای دانش‌آموزی شهرستان ابهر

امروز شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، نشست شورای دانش‌آموزی شهرستان ابهر با حضور مدیر آموزش و پرورش و جمعی از کارشناسان حوزه‌های آموزشی، مشاوره و فرهنگی در دفتر مدیریت این اداره برگزار شد. 

این جلسه با حضور ابراهیمی مدیر آموزش و پرورش شهرستان ابهر، صالحی کارشناس تکنولوژی آموزشی دوره ابتدایی، نظری فرمانده حوزه بسیج شهید سمیه، نوروزی کارشناس فرهنگی و هنری، افشار کارشناس مشاوره و کاظمی رئیس شورای دانش‌آموزی پسران شهرستان ابهر، برگزار شد.

در این جلسه، مصوبات نشست‌های پیشین از جمله جلسه ۳۰ فروردین با رؤسای شوراهای دانش‌آموزی مدارس و جلسه ۱ اردیبهشت با گروه‌های آموزشی مورد مرور قرار گرفت و پیشنهاداتی جهت تسریع در اجرای این مصوبات ارائه شد.

در ادامه، اعضای حاضر به بیان دیدگاه‌ها و راهکارهایی در راستای بهبود وضعیت تحصیلی و روانی دانش‌آموزان پرداختند. از جمله موضوعاتی که مورد بررسی قرار گرفت، کاهش استرس دانش‌آموزان به‌ویژه در ایام امتحانات بود. در این راستا پیشنهاد شد کارگاه‌های مشاوره‌ای توسط کارشناسان مشاوره اداره در مدارس برگزار شود و فرصت گفت‌وگو و تعامل مستقیم بین دانش‌آموزان و مشاوران جهت تقویت آرامش روانی و خودباوری ایجاد گردد.

همچنین در این نشست، به موضوع کاهش انگیزه در میان برخی دانش‌آموزان در فرآیند یادگیری و درس‌آموزی اشاره شد. کارشناسان حاضر راهکارهایی برای افزایش انگیزه از جمله اجرای برنامه‌های فرهنگی هدفمند، حضور مشاوران در مدارس و مشارکت فعال شورای دانش‌آموزی در فضای مدارس را مطرح کردند.

مسئله آمادگی برای کنکور و امتحانات نهایی نیز از دیگر محورهای این نشست بود. پیشنهاد برگزاری کلاس‌های تستی برای دروس کنکوری و کلاس‌های تشریحی برای دروس امتحانات نهایی از جمله راهکارهای مطرح‌شده جهت افزایش آمادگی علمی دانش‌آموزان بود.

در بخش پایانی جلسه نیز بر لزوم توجه ویژه به مدارس کم‌برخوردار، به‌ویژه مدارسی که افت تحصیلی داشته‌اند و میانگین نمرات دانش‌آموزان در آن‌ها پایین‌تر از سایر مدارس است، تأکید شد. اعضا بر اجرای برنامه‌های ویژه حمایتی و آموزشی برای این مدارس تأکید کردند.

این نشست در فضایی تعاملی برگزار شد و مقرر گردید هماهنگی‌های لازم برای اجرای عملیاتی پیشنهادات مطرح‌شده در روزهای آینده انجام گیرد.

خبرنگار : امیرحسین بهمنی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار