نماینده مجلس رشت و خمام:

انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل آینده وظیفه ملی است

گیلان(پانا) – نماینده مردم شهرستان‌های رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی، در مراسم کنگره ۸۰۰۰ شهید استان گیلان، بر اهمیت انتقال فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت به نسل آینده تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۶۰۵۷۵۵
لینک کوتاه کپی شد
انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل آینده وظیفه ملی است

محمد رضا احمدی سنگری، نماینده مردم رشت وخمام در مجلس شورای اسلامی، در حاشیه این مراسم و در گفت‌وگو با خبرنگار پانا گفت: «یکی از وظایف مهم ما پس از هشت سال دفاع مقدس، انتقال ارزش‌های والای ایثار و شهادت به نسل‌های بعدی است. برگزاری کنگره‌ها و نمایشگاه‌های مرتبط با این فرهنگ، فرصتی است تا جوانان با پایبندی شهدا به انقلاب و ارزش‌های اسلامی آشنا شوند و از آنها تأثیر بگیرند.»

احمدی‌سنگری با اشاره به اهمیت نقش جوانان در تداوم انقلاب گفت: «وقتی نسل جدید با ارزش‌ها و فداکاری‌های شهدا آشنا می‌شود، انگیزه و تعهد آنها به انقلاب اسلامی بیشتر می‌شود و ما وظیفه داریم این فرهنگ را زنده نگه داریم تا آینده کشور بر پایه ارزش‌های والای شهدا شکل گیرد.»

وی ادامه داد: «برگزاری چنین برنامه‌هایی، علاوه بر گرامیداشت یاد و خاطره شهدای استان، زمینه آشنایی جوانان با تاریخ پر افتخار انقلاب و دفاع مقدس را فراهم می‌کند. این نمایشگاه‌ها و کنگره‌ها باعث می‌شوند که نسل جدید با الهام از شهدا، در مسیر رشد، توسعه و تعالی جامعه قدم بردارد.»

این کنگره با هدف بزرگداشت یاد و خاطره ۸۰۰۰ شهید استان گیلان و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد و فرصتی مناسب برای نسل جوان است تا با دستاوردها و فداکاری‌های رزمندگان دوران دفاع مقدس آشنا شوند و پیوند نسل‌ها با ارزش‌های انقلاب مستحکم‌تر شود.

خبرنگار : نازنین فاطمه پورقنبر

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار