مدیر دارالقرآن حضرت محمد مصطفی (ص):

نماز بر شخصیت دانش‌آموزان اثر مثبت دارد

مشهد (پانا) - مدیر دارالقرآن حضرت محمد مصطفی (ص) گفت: تا زمانی که ذهنیت دانش‌آموزان نسبت به اثرگذاری نماز بر شخصیت‌شان روشن نشود، نماز هیچ جذابیتی برایشان نخواهد داشت.

کد مطلب: ۱۶۱۳۳۶۶
لینک کوتاه کپی شد
نماز بر شخصیت دانش‌آموزان اثر مثبت دارد

مصطفی مصباح در حاشیه نواختن زنگ نماز در دبستان لطیفه گفت: «اگر ما بتوانیم ذهن بچه‌ها را نسبت به مفهوم نماز و اثربخشی آن بر انسان تغییر بدهیم، آنها قطعا خودشان به صورت خودکار به سمت نماز خواهند آمد لذا   برای تشویق دانش آموزان به نماز باید جذابیت‌هایی نسبت به سن آنها ایجاد شود.»

وی افزود: «فضای شاد نمازخانه مدارس، درک حال بچه‌ها توسط امام جماعت و کوتاه کردن نماز می‌تواند در تشویق بچه‌ها به سمت نماز اثرگذار باشد.»

مصباح گفت: «برخورد با بچه‌هایی که در نماز حضور پیدا می‌کنند، متفاوت‌تر از بقیه دانش آموزان باشد و آن اتفاق خوب و احترام ویژه و تشویق به بهانه‌های مختلف در جذب بچه‌ها موثر است.»

خبرنگار : ایران مالدار _مهسا کاظمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار