فرماندار شهرستان کاشمر:
ستاد مدیریت بحران کاشمر پس از زمینلرزه ۳.۵ ریشتری در این شهرستان، درحالت آماده باش هستند
کاشمر (پانا) - فرماندار شهرستان کاشمر از آماده باش ستاد مدیریت بحران این شهرستان در پی وقوع زمینلرزه ۳.۵ ریشتری در شهرستان کاشمر، خبر داد و گفت: تیمهای کارشناسی برای ارزیابی کانون زمینلرزه به منطقه اعزام شدند.
محمد قربانی در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: این زمینلرزه ساعت ۱۷:۵۱ با بزرگی ۳.۵ در مقیاس ریشتر در شهرستان کاشمر رخ داد.
وی افزود: این زمینلرزه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین به وقوع پیوسته و کانون آن در شمال روستای قوچپلنگ گزارش شده است.
فرماندار کاشمر با اشاره به اقدامات انجامشده پس از وقوع زمینلرزه گفت: اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان در آمادهباش قرار گرفتهاند و کارشناسان برای ارزیابی وضعیت و بررسی احتمالی خسارات به محل وقوع زمینلرزه اعزام شدهاند.
قربانی تصریح کرد: تاکنون گزارشی از خسارتهای احتمالی این زمینلرزه دریافت نشده است و بررسیهای میدانی برای ارزیابی دقیقتر ادامه دارد.
وی همچنین با اشاره به موقعیت لرزهخیز کاشمر گفت: این شهرستان در فاصله حدود ۵ کیلومتری گسل درونه، بهعنوان دومین گسل بزرگ کشور، قرار دارد.
ارسال دیدگاه