معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش
تحول در مدارس با برنامه “توانا”؛ حرکت بهسوی آموزش پویا و فعال با بهرهگیری از فناوریهای نوین است
اصفهان(پانا)_ معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به سرعت پیشرفت علم و فناوری در جهان، تأکید کرد: اگر معلمان ما به فناوریهای جدید و مهارتهای نوین مجهز نشوند، از قافله علم عقب میمانند.
رضوان حکیمزاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به سرعت پیشرفت علم و فناوری در جهان،درگفتوگو با پانا تأکید کرد: «اگر معلمان ما به فناوریهای جدید و مهارتهای نوین مجهز نشوند، از قافله علم عقب میمانند.»
وی افزود: «در همین راستا، برنامه “توانا” با دستور رئیسجمهور طراحی شده است تا محیطهای یادگیری مدرسهها دگرگون و از فضای اداری و بیروح، به محیطی پویا، با نشاط و انگیزشی تبدیل شوند؛ جایی که دانشآموزان به صورت گروهی و با استفاده از روشهای فعال و بازخوردهای مثبت، آموزش ببینند.»
خانم حکیمزاده تصریح کرد: «هدف این طرح، توانمندسازی معلمان در استفاده از فناوریهای جدید—به ویژه هوش مصنوعی—و خلق فرصتهای یادگیری متنوع و مؤثر برای پرورش خلاقیت دانشآموزان است.»
ارسال دیدگاه