مدیرکل نوسازی مدارس خراسان شمالی:

بهسازی و شاداب‌سازی هزار و ۴۰۰ کلاس درس در خراسان شمالی هدف‌گذاری شد

خراسان شمالی (پانا) - مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان شمالی از هدف‌گذاری برای بهسازی و شاداب‌سازی هزار و ۴۰۰کلاس درس در استان در قالب طرح شهید عجمیان خبر داد و این اقدام را گامی در راستای ارتقای کیفیت فضاهای آموزشی و ایجاد محیطی بانشاط برای دانش‌آموزان دانست.

کد مطلب: ۱۷۱۱۰۶۲
لینک کوتاه کپی شد
بهسازی و شاداب‌سازی  هزار و 400 کلاس درس در خراسان شمالی هدف‌گذاری شد

امین فلاح کوشکی  در مراسم بهسازی و شاداب‌سازی هزار و ۴۰۰ کلاس با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه بهسازی فضاهای آموزشی اظهار کرد: سال گذشته بیش از ۲ هزار کلاس درس در سطح استان بهسازی و نوسازی شد و در کنار آن برای تأمین رویه و تخته صندلی مدارس نیز یک میلیارد تومان اعتبار هزینه شد.

 فلاح کوشکی افزود: در قالب طرح شهید عجمیان، ۱۰ تن رنگ پلاستیک، یک تن رنگ روغن و تجهیزات مورد نیاز برای بهسازی مدارس تأمین شده است تا کلاس های درس در سال جاری شاداب‌سازی و بهسازی شود.

وی با تأکید بر اهمیت ایجاد محیطی مناسب برای یادگیری دانش‌آموزان تصریح کرد: فضای آموزشی باید محیطی پویا، الهام‌بخش و امیدآفرین باشد تا زمینه رشد و شکوفایی دانش‌آموزان را فراهم کند.

در ادامه این مراسم، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با اشاره به همکاری مشترک آموزش و پرورش و اداره کل نوسازی مدارس در اجرای طرح‌های عمرانی و آموزشی گفت: اجرای طرح شهید عجمیان نقش مؤثری در ارتقای کیفیت محیط‌های آموزشی و افزایش انگیزه دانش‌آموزان دارد.

علی متقیان اظهار کرد: بهسازی مدارس تنها به معنای رنگ‌آمیزی و نوسازی فضاها نیست، بلکه سرمایه‌گذاری برای ارتقای روحیه، انگیزه و آینده دانش‌آموزان محسوب می‌شود.

در پایان این مراسم نیز از خانواده سردار شهید مصطفی نکویی تجلیل و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار