معاون فرهنگی اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی مطرح کرد:

دانشجومعلمان؛ معماران فکری و فرهنگی نسل آینده کشور

تحول در جامعه بدون توجه به جایگاه معلم امکان‌پذیر نیست

مشهد‌ (پانا) - معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: دانشگاه فرهنگیان نهادی راهبردی در تربیت فکری و فرهنگی نسل آینده است و دانشجومعلمان باید در کنار علم‌آموزی، برای ایفای نقش مؤثر در عرصه تعلیم و تربیت کشور آماده شوند.

کد مطلب: ۱۷۴۶۷۸۸
لینک کوتاه کپی شد
دانشجومعلمان؛ معماران فکری و فرهنگی نسل آینده کشور

حجت‌الاسلام تیمور علی‌عسگری دانشگاه فرهنگیان را نهادی راهبردی در تربیت فکری و فرهنگی نسل آینده دانست و اظهار داشت: دانشجومعلمان در این دانشگاه برای ایفای نقشی مهم در عرصه تعلیم و تربیت کشور آماده می‌شوند و باید در کنار علم‌آموزی، خودسازی و تقویت هویت فرهنگی و فکری خود را نیز دنبال کنند.
وی با تأکید بر جایگاه ویژه معلم در جامعه، دانشجومعلمان را به بهره‌گیری از فرصت حضور در جوار بارگاه امام رضا(ع) برای رشد معنوی و علمی توصیه کرد.

حسن باقری‌یزدی، رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی نیز با تبریک آغاز سال تحصیلی، دانشگاه فرهنگیان را دانشگاهی مأموریت‌گرا و تمدن‌ساز عنوان کرد و گفت: حضور دانشجومعلمان در این دانشگاه، آغاز یک سفر تحول‌آفرین است و آنان باید علاوه بر دانش تخصصی، مهارت‌های تربیتی، نگرش و توانایی‌های لازم برای ایفای نقش مؤثر در آینده آموزش و پرورش را کسب کنند.
وی افزود: در عصر هوش مصنوعی و تحول دیجیتال، معلم آینده باید از انتقال صرف اطلاعات فراتر رفته و زمینه‌ساز تفکر انتقادی، خلاقیت و شیوه درست اندیشیدن در دانش‌آموزان باشد.

وی ادامه داد: پیوند علم و اخلاق از مهم‌ترین الزامات تربیت معلم است و دانشجومعلمان باید در دوران تحصیل، درست فکر کردن، پرسشگری، تحقیق و نوآوری را تمرین کنند؛ چراکه سرمایه‌گذاری بر تربیت معلم، سرمایه‌گذاری برای آینده ایران و تربیت نسل آینده کشور است.

رمضان نیری، رئیس اسبق دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی نیز در این مراسم، با تأکید بر نقش محوری نظام تعلیم و تربیت در تحول جامعه اظهار داشت: اگر قرار است تحولی در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی کشور اتفاق بیفتد، خاستگاه آن باید نظام تعلیم و تربیت باشد و تحقق این تحول نیز بدون توجه به جایگاه معلم امکان‌پذیر نیست.

وی افزود: در سند تحول بنیادین، بر استقرار نظام جامع تربیت معلم و ایجاد دانشگاه فرهنگیان با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص، حرفه‌ای و تربیت‌محور تأکید شده است؛ بنابراین رسالت دانشگاه فرهنگیان تنها انتقال دانش تخصصی نیست، بلکه تربیت معلمانی حرفه‌ای و شایسته را دنبال می‌کند.

نیری ادامه داد: حرفه‌ای بودن معلم تنها به برخورداری از دانش تخصصی محدود نمی‌شود، بلکه به چهار مؤلفه دانش و تخصص، باور و ایمان به اهمیت کار، انگیزه و علاقه‌مندی به حرفه و در نهایت مهارت و عملکرد حرفه‌ای نیاز دارد. وی از دانشجومعلمان خواست در کنار ارتقای سواد علمی و تخصصی، مهارت‌های روش‌شناختی و تربیتی خود را تقویت کرده و با خودآموزی، هم‌آموزی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانشگاه، خود را برای ایفای نقش مهم معلمی آماده کنند.

گفتنی است در پایان این مراسم، از سه دانشجومعلم فعال و برجسته به نمایندگی از هر دانشکده تجلیل شد.

خبرنگار : امیرحسین استاد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار