مدیر دارالقرآن کوثر آموزش و پرورش ناحیه یک مشهد:

اعتکاف سه روز پناهنده شدن به درگاه خداست

مشهد(پانا)- مدیر دارالقرآن کوثر آموزش و پرورش ناحیه یک مشهد گفت: اعتکاف سه روز پناهنده شدن به درگاه خداست و ازتمام دل مشغولی ها ی دنیا و از هیاهوی دنیا پناه بردن به ذات پروردگار و در واقع تمرینی است که انسان را معتکف می کند تا بعد از اعتکاف انشاءالله اون معنویتی را که حاصل این سه روز عبادتش بوده را بتواند در خود تثبیت کند.

کد مطلب: ۱۶۵۴۰۶۶
لینک کوتاه کپی شد
اعتکاف سه روز پناهنده شدن به درگاه خداست

علیرضا برادران افتخاری در گفت‌وگو با پانا گفت:« انسان معتکف  باید بکوشد تا بعد از اعتکاف نیز معنویتی که حاصل سه روز عبادت بوده را بتواند در خود تثبیت گند و رفتار خودش را بر اساس رضایت پروردگار تنظیم کند.»

افتخاری درباره تاثیر اعتکاف بر رشد معنوی و اجتماعی دانش آموزان اظهار کرد:« انسان معتکف باید بکوشد تا رفتار، اخلاق و منش خود را بر اساس رضایت پروردگار تنظیم کند و در واقع ریز کارهای زندگی‌شان را بر اساس دستورات دین واهل بیت علیهم السلام باشد.»

وی ادامه داد:« معنویت و اشک چشمی که در فضای اعتکاف بچه ها تجربه می کنند لذتی معنوی است که در جایی دیگر به هیچ وجه دست یافتنی نیست.»

مدیر دارالقرآن کوثر ناحیه یک با اشاره به هماهنگ بودن تمام دستگاه ها برای بهتر پیش بردن اعتکاف افزود:« الحمدالله استقبال بسیار خوبی امسال از برنامه اعتکاف شده دوستان ما در دارالقرآن از حدود دوماه قبل برای هماهنگی های برنامه اعتکاف تلاش زیادی کردند و دستگاه های مختلفی در جریان اعتکاف را ما هم افزایی کردیم تا بتوانیم یک اعتکاف و برنامه خوبی را برای معتکفین برگزار کنیم.»

وی با اشاره به حضور پررنگ دانش آموزان گفت:« حدود ۳۰ مدرسه از ناحیه یک شرکت کننده دانش آموز دختر و پسر را داشتیم که تقریبا ۶۵درصد از شرکت کننده های معتکف دختر بودندو مابقی شرکت کننده ها دانش آموز معتکف پسر بودند.»

افتخاری در پایان گفت: «در امورمساجد از ستاد حاشیه شهر ، شهرداری، و گروه های جهادی فرهنگی حوزه علمیه و همکاران آموزش و پرورش ناحیه یک و مدرسه مهر دوازدهم و گروه‌های مختلفی که کمک رسان بودند و کمک بسیاری برای شکل گیری برنامه اعتکاف داشتند تشکر می‌نمائیم.»

خبرنگار : مانیا قامتی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار