مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی:

بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز خراسان رضوی، حامی همکلاسی‌های نیازمند خود هستند

مشهد (پانا) - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی گفت: در استان بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز و ۲۶ هزار فرهنگی، حامی دانش‌آموزان و خانواده‌های نیازمند هستند.

کد مطلب: ۱۶۱۷۸۴۴
لینک کوتاه کپی شد
بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز خراسان رضوی، حامی همکلاسی‌های نیازمند خود هستند

رضا سلم‌آبادیدر گفت‌وگو با پانا اظهار کرد: «جشن عاطفه‌ها یک جشن ملی است که هر سال در شهریورماه در میادین، معابر و مصلاهای نماز جمعه برگزار می‌شود و در مهرماه نیز زنگ عاطفه‌ها به همت سازمان دانش‌آموزی در یکی از مدارس نواخته می‌شود. امسال توفیق داشتیم این مراسم در دبستان حضرت زینب(س) ناحیه ۳ مشهد برگزار شود که برنامه‌ای بسیار منظم و پربار بود.»

وی افزود: «این مراسم با هدف جمع‌آوری کمک‌های دانش‌آموزان برای همکلاسی‌های نیازمند برگزار می‌شود. خوشبختانه در خراسان رضوی بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز و ۲۶ هزار فرهنگی، حامی دانش‌آموزان و خانواده‌های نیازمند هستند. در مجموع بیش از ۳۶ هزار نفر از جامعه فرهنگی و دانش‌آموزی استان در طرح حمایت از نیازمندان مشارکت دارند.»

سلم‌آبادی ادامه داد: «هدف اصلی این جشن، ترویج فرهنگ انفاق و احسان است و خوشبختانه مردم خراسان رضوی همواره در این زمینه پیشتاز بوده‌اند؛ به‌گونه‌ای که استان ما همواره در رتبه‌های نخست کمک‌های مردمی در کشور قرار دارد.»

او در بخش دیگری از سخنانش گفت: «امسال تلاش کردیم پیش از آغاز سال تحصیلی، لوازم‌التحریر دانش‌آموزان نیازمند را با کمک‌های مردمی تأمین کنیم. در مرداد و شهریورماه، ۵۷ هزار بسته لوازم‌التحریر تهیه و پیش از بازگشایی مدارس در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفت.»

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) در پایان خاطرنشان کرد: «این مراسم من را به دوران تحصیل خودم برگرداند. نظم و انرژی دانش‌آموزان و تلاش فرهنگیان برای برگزاری این برنامه واقعاً قابل تحسین بود.»

خبرنگار : یلدا پیرزاده مقدم ، مطهره مسکین نواز ، زینب طاهرپورکلانتری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار