معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربتجام مطرح کرد:
ضرورت پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو در عید سعید قربان
تربت جام (پانا) - معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شهرستان تربتجام گفت: پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو با رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در ذبح قربانی عید سعید قربان ضروری است.

دکتر منصوره مکارم در گفتوگو با خبرنگار پانا ضمن اشاره به فرا رسیدن عید سعید قربان اظهار کرد: «با توجه به خطر بیماریهای دامی به ویژه تب خونریزیدهنده کریمه کنگو، رعایت نکات بهداشتی جهت پیشگیری از این بیماری در زمان ذبح قربانی از اهمیت ویژهای برخوردار است.»
وی ادامه داد: «توصیه ما این است که هموطنان تا حدامکان ذبح قربانی را به کشتارگاه واگذار کنند و در صورتی که این امکان فراهم نبود، حتماً از تجهیزات بهداشتی مانند چکمه، گان، دستکش مخصوص و عینک محافظ استفاده نمایند.»
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربتجام تأکید کرد: «برای پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو، ضروری است گوشت قربانی پیش از مصرف حداقل به مدت ۲۴ ساعت و احشا داخلی مانند جگر نیز حداقل به مدت ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود.»
وی با اشاره به علائم بیماری تب کریمه کنگو افزود: «در صورتی که فردی پس از تماس با دام طی سه روز تا دو هفته پس از عید دچار علائمی مانند تب، سردرد، درد عضلانی، استفراغ یا حالت تهوع شد، حتما هرچه سریعتر به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت مراجعه کند.»
مکارم در پایان تصریح کرد: «دانشکده علوم پزشکی تربتجام در تلاش است با اقداماتی نظیر اطلاع رسانی عمومی، آگاه سازی کادر بهداشت و درمان، بازدید از کشتارگاه و بازار دام و استقرار نیروهای بهداشتی در عید سعید قربان محیطی سالم برای همشهریان عزیز فراهم نماید.»
ارسال دیدگاه