مشاور عالی وزیر آموزش‌وپرورش:

حضور گسترده دانش‌آموزان، دادگاه محکومیت آمریکا و صهیونیسم است

تهران (پانا) - مشاور عالی وزیر آموزش‌وپرورش، ضمن تبریک روز دانش‌آموز، حضور گسترده و هدفمند دانش‌آموزان در مراسم این روز را دارای پیام روشن محکومیت استکبار جهانی دانست و گفت: «این جمعیت دانش‌آموزی امروز یک دادگاه برای محکومیت آمریکاست و آمریکا و عواملش باید در برابر همین دانش‌آموزان زانو بزنند.»

کد مطلب: ۱۷۵۵۸۸۸
لینک کوتاه کپی شد
حضور گسترده دانش‌آموزان، دادگاه محکومیت آمریکا و صهیونیسم است

 فرشته حشمتیان، در حاشیه مراسم روز دانش‌آموز و در جمع خبرنگاران خبرگزاری پانا، ضمن تبریک این مناسبت اظهار داشت: «خدای را شکر می‌کنیم که امروز شاهد حضور گسترده دانش‌آموزان هستیم؛ حضوری که بسیار هدفمند است و پیام دارد.»

وی با اشاره به محتوای این پیام تصریح کرد: «پیام این حضور، محکومیت استکبار جهانی آمریکا و صهیونیست است و دانش‌آموزان با حضور خود دارند می‌گویند که باور داریم از کشورمان در مقابل دشمن دفاع کنیم.»

حشمتیان با تأکید بر نقش دانش‌آموزان به عنوان آینده‌سازان کشور افزود: «دانش‌آموزان امروز ما که مدیران و فرماندهان آینده کشور هستند، حضور پیدا کردند تا در واقع به یاد دانش‌آموزان شهید میناب ثابت کنند که همیشه در برابر دشمن ایستادگی می‌کنند و از کشور خودشان دفاع می‌کنند.»

وی در ادامه خاطرنشان کرد: «دشمن باید بداند که با هر حیله و حربه‌ای بخواهد وارد شود، ملت ایران بیدار است؛ همراه با دانش‌آموزان، فرهنگیان و اولیای دانش‌آموزان، همگی در یک صف ایستاده‌اند.»

مشاور عالی وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به جایگاه ایران در عرصه‌های مختلف گفت: «امروز ما به قله‌نشینی ایران نگاه می‌کنیم که خوش درخشیده و حرف اول را ایران می‌زند. آمریکا و عواملش باید زانو بزنند در مقابل همین دانش‌آموزانی که امروز با شعار مقاومت و با شعار محکومیت استکبار حضور پیدا کردند.»

حشمتیان در پایان با تأکید بر اینکه این حضور خود یک حرکت اعتراضی و دادگاهی علیه آمریکا است، گفت: «این جمعیت دانش‌آموزی امروز یک دادگاهی است برای محکومیت آمریکا. انشاءالله خدا همه ما را به قله موفقیت برساند.»

خبرنگار : محمدمتین شبانی, حسین کاشانی, علیرضا پوراسمعیل, محمد رئوف خرم روز

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار