معاون پرورشی و فرهنگی شهر تهران:

هفته اول مدرسه باید برای دانش‌آموزان انگیزه‌بخش و خوشایند باشد

تهران(پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش شهر تهران با تأکید بر اهمیت هفته نخست سال تحصیلی، بر ضرورت ایجاد انگیزه و فراهم‌کردن فضایی خوشایند برای دانش‌آموزان در روزهای ابتدایی مدرسه تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۷۴۱۷۵۷
لینک کوتاه کپی شد
هفته اول مدرسه باید برای دانش‌آموزان انگیزه‌بخش و خوشایند باشد

حبیب‌الله قربانی‌مهر، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش شهر تهران، در حاشیه جشن جوانه‌ها ۱۴۰۵ در مدرسه متوسطه اول مادر منطقه ۱۰ تهران، با اشاره به اهمیت نحوه آغاز سال تحصیلی، از مدیران و کادر مدارس خواست هفته نخست مدرسه را با برنامه‌هایی متنوع و متناسب با نیازها و علایق دانش‌آموزان آغاز کنند.

قربانی‌مهر در پاسخ به دانش‌آموز خبرنگار پانا درباره توصیه‌ای که برای مدیران و کادر مدارس در شروع سال تحصیلی دارد، اظهار کرد: «هفته اول مدرسه باید برای دانش‌آموزان انگیزه‌بخش و خوشایند باشد.»

وی با تأکید بر اینکه روزهای ابتدایی مدرسه فرصت مناسبی برای شناخت بیشتر دانش‌آموزان است، افزود: «در این هفته می‌توانیم برنامه‌هایی داشته باشیم که دانش‌آموزان در کنار فضای مدرسه، خودشان را هم بهتر بشناسند و با علاقه‌ها و استعدادهایشان آشنا شوند.»

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش شهر تهران ادامه داد: «فعالیت‌های ورزشی، هنری و برنامه‌های متنوع می‌تواند کمک کند دانش‌آموزان توانمندی‌ها و علایق خودشان را بهتر پیدا کنند.»

وی با اشاره به ضرورت توجه به فضای مدرسه در روزهای نخست سال تحصیلی، گفت: «قرار نیست دانش‌آموز از همان روزهای اول فقط با درس و تکلیف مواجه باشد؛ باید فرصت داشته باشد با محیط مدرسه ارتباط بگیرد، انگیزه پیدا کند و خودش را بشناسد.»

قربانی‌مهر در پایان، هفته نخست سال تحصیلی را فرصتی برای ایجاد ارتباط بهتر میان دانش‌آموز و مدرسه دانست و بر برنامه‌ریزی مدیران و کادر مدارس برای شروعی مناسب و انگیزه‌بخش برای دانش‌آموزان تأکید کرد.

جشن جوانه‌ها ۱۴۰۵ ویژه دانش‌آموزان ورودی پایه هفتم، با حضور علیرضا کاظمی وزیر آموزش‌وپرورش، مجید پارسا مدیرکل آموزش‌وپرورش شهر تهران، جمعی از مسئولان آموزش‌وپرورش و دانش‌آموزان در مدرسه متوسطه اول مادر منطقه ۱۰ تهران برگزار شد.

خبرنگار : سارا مددپور، ملینا حاج براتی، نیایش حاجیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار