رئیس سازمان دانش‌آموزی شهر تهران:

اولویت اصلی سازمان دانش‌آموزی انتقال ظرفیت‌های قانونی به مدارس است

تهران (پانا) ‐ رئیس سازمان دانش‌آموزی شهر تهران، بهره‌مندی حداکثری از ظرفیت‌های قانونی موجود در سند تحول بنیادین را اولویت اصلی این سازمان دانست و بر ضرورت انتقال عملیاتی این برنامه‌ها از سطح ادارات به همه مدارس تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۷۰۹۹۴۵
لینک کوتاه کپی شد

نرگس مظفر در گفت‌وگو با پانا تصریح کرد: «سازمان دانش‌آموزی در قانون، سند تحول بنیادین و اساسنامه خود از ظرفیت‌های مشخصی برخوردار است که شامل مجامع دانش‌آموزی، مجلس دانش‌آموزی، تشکل پیشتازان و خبرگزاری پانا می‌شود و این موارد به طور شفاف ذکر شده‌اند. در حال حاضر نیز تمام تلاش مجموعه بر فعال‌سازی همین ظرفیت‌ها در مناطق شهر تهران متمرکز است.»

وی هدف اصلی و مهم سازمان دانش‌آموزی را فعال‌سازی این ظرفیت‌ها در سطح مدارس عنوان کرد و گفت: «متأسفانه گاهی مشاهده می‌شود برنامه‌هایی که در اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران تدوین و به مناطق ابلاغ می‌کنیم، مناطق در فرآیند ارسال بخشنامه‌ها فعالیت خود را انجام می‌دهند ولی به طور دقیق به سطح مدارس نمی‌رسد.»

مظفر تاکید کرد: «اصل برنامه‌ها باید برای دانش‌آموز باشد. تمام هدف سازمان این است که در تابستان جاری و آغاز سال تحصیلی آینده، این برنامه‌ها به طور کامل به کف مدارس برسد.»

رئیس سازمان دانش‌آموزی شهر تهران خاطرنشان کرد: «دانش‌آموزان باید در جریان این برنامه‌ها قرار بگیرند تا هر یک از آن‌ها با توجه به علاقه و استعدادی که دارند، حوزه فعالیت خود را انتخاب کنند.»

 وی ضمن ابراز امیدواری نسبت به بهره‌برداری نهایی از این ظرفیت دانش‌آموزی گفت: «تمام تلاش سازمان دانش‌آموزی بر فراهم‌سازی بسترها در سطح مدارس معطوف می‌شود تا با یاری خداوند، نهایت استفاده از این فرصت‌ها محقق شود.»

حجم فایل ویدیویی : ۳۷.۵۰M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۱:۵۳ دانلود فایل
خبرنگار : متین عندلیب, محمد صدیق, فریماه حیدری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار